Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Την… ξέρανε στο 90’

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Την… ξέρανε στο 90’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2016 19:11
Με γκολ του Ράμος στο 90’ η Ρεάλ ισοφάρισε σε 1-1 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και διατήρησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 6 βαθμούς. Προηγήθηκαν με Σουάρες (53’) οι Καταλανοί, που δεν τελείωσαν το ματς και το πλήρωσαν, ενώ έχασαν τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρουν τη νίκη.

Δεν είχε νικητή το πρώτο «κλάσικο» της σεζόν ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, ωστόσο ο συνήθης ύποπτος στα τελευταία λεπτά, Σέρχιο Ράμος σκόραρε στο 90’ και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στη «βασίλισσα», που διατηρήθηκε έτσι με +6 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κακό παιχνίδι με αρκετά νεύρα και λάθη στο πρώτο μέρος, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες να διαμαρτύρονται για περίπτωση πέναλτι. Στο 3’ η Ρεάλ ζήτησε την «εσχάτη των ποινών» για ανατροπή του Βάθκεθ από τον Μασεράνο, ενώ στο 40’ η Μπαρτσελόνα ζήτησε χέρι του Καρβαχάλ στην περιοχή.

Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα προσεχτικές, δεν έπαιρναν ρίσκα στην επίθεση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυλάει δίχως μεγάλες φάσεις. Το παιχνίδι «άναψε» κάπως στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει το διαγώνιο σουτ του Ρονάλντο στο 36’ και λίγο αργότερα (38’) να μπλοκάρει νέα προσπάθεια του Πορτογάλου, που δεν έπιασε καλά το σουτ. Η τελευταία φάση ήταν στο 44’, με την Ρεάλ να φεύγει στην κόντρα και τον Πικέ να «φλερτάρει» με το αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι μετά από γύρισμα του Μπενζεμά.Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος και στο 53’ άνοιξε το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Λουίς Σουάρες έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ. Η είσοδος του Ινιέστα βοήθησε σημαντικά την κυκλοφορία των Καταλανών, που είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές για να «καθαρίσουν» στο ματς. Κορυφαία αυτών αυτή στο 68’ με τον Νεϊμάρ να στέλνει τη μπάλα άουτ με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Στο 70’ το σουτ του Ινιέστα κόντραρε στον Καρβαχάλ, ενώ στο 82’ ο Ισπανός έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Μέσι, όμως το πλασέ του Αργεντινού ήταν άστοχο.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο η Ρεάλ ανέβασε την πίεση της και στο 90’ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σέρχιο Ράμος. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόντριτς, ο αρχηγός της «βασίλισσας» έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1. Στις καθυστερήσεις η Μπαρτσελόνα είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, με τους αμυντικούς της Ρεάλ να διώχνουν τη μπάλα στη γραμμή μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Νάβας.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, η Ρεάλ διατήρησε το +6 από την Μπαρτσελόνα και διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 33 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις. Αυτό ήταν το πρώτο ισόπαλο «κλάσικο» μετά από 9 παιχνίδια, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών στο «Καμπ Νου» (12 από τους 21) από το 2003 μετά από 14 αγωνιστικές.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (60' Ινιέστα), Αντρέ Γκόμες (78' Αρντά Τουράν), Μέσι, Νεϊμάρ (87' Ντένις Σουάρεθ), Λουίς Σουάρες.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κόβατσιτς (86' Μαριάνο Ντίαθ), Ίσκο (66' Καζεμίρο), Λούκας Βάθκεθ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Μάρκο Ασένσιο).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.