Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τεσσάρα για Ολυμπιακό

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τεσσάρα για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2016 21:33
Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 τον ΑΟΧ στην Κρήτη και εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Καμπιάσο (16’), Ιντέγε (25’), Θεολόγλου (42’ αυτ.) και Πάρντο (49’) οι σκόρερ.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη. Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 4-0 τον ΑΟΧ, έκαναν το «2 στα 2» στον όμιλο και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Γιουνγκ Μπόις και Κέρκυρα, οι Πειραιώτες κατέβηκαν στα Χανιά με πολλά νέα πρόσωπα. Παρόλα αυτά αυτό δεν εμπόδισε το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας να πάρουν μια άνετη νίκη. Το 1-0 ήρθε στο 16ο λεπτό, με τον Φιγκέιρας να κάνει τη σέντρα και τον Καμπιάσο να σκοράρει με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Στα επόμενα λεπτά ο Ιντέγε έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για το 2-0, ώσπου στο 25’ ο Νιγηριανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από νέο γύρισμα του Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος μπακ υποχρέωσε τον Αθανασίου σε δύο αποκρούσεις (37’, 39’) και τελικά το 3-0 ήρθε στο 42’ με αυτογκόλ του Θεολόγλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρίν.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πάρντο στο 49’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 με τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω απ' την μεγάλη περιοχή. Στο 69’ ο Καρντόσο πέτυχε ένα όμορφο τέρμα αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι, καθώς ο εκτεθειμένος Φιγκέιρας ήταν μπροστά στον Αθανασίου και επηρέαζε τη φάση. Το 4-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός είναι ήδη στην επόμενη φάση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.