Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

Κύπελλο Ελλάδας: Απογοητευτικός ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/12/2016 19:26
Ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός στα Τρίκαλα, δεν δημιούργησε ευκαιρία και έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα.

Μετά την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ούτε ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει στην 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν απογοητευτικός και έμεινε στο 0-0 με τα Τρίκαλα στην ομώνυμη πόλη.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, αφού ο «δικέφαλος του Βορρά» δημιούργησε μόλις μία τελική προσπάθεια στην αντίπαλη εστία!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν φλύαρη κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αντίθετα τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να προηγηθούν από το πρώτο λεπτό, με τον Μπαϊκαρά να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 16’ το σουτ του Δουκάκη πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μπρκιτς, ενώ στο 21’ ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Γιαννιτσάνη.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχιζε να παρουσιάζει δημιουργικό πρόβλημα και στο δεύτερο μέρος, αδυνατώντας να απειλήσει την εστία του Σιδεράκη. Παρά την είσοδο των Κλάους, Πέλκα και Λέοβατς, το ματς κύλησε χωρίς τίποτα το αξιόλογο και το 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο (77’ Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (71’ Μίνγκας), Μπαϊκαρά (84’ Κουσκούνας).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (80’ Λέοβατς), Χαρίσης, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (61’ Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (70’ Αθανασιάδης).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.