Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πύρρειος νίκη για Λίβερπουλ, ματς έπος στο Λίμπερτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Πύρρειος νίκη για Λίβερπουλ, ματς έπος στο Λίμπερτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2016 19:05
Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-0 της Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» αλλά έχασε με τραυματισμό τον Φελίπε Κουτίνιο, ενώ στο ματς της χρονιάς, η Σουόνσι κέρδισε με 5-4 την Κρίσταλ Πάλας χάρη σε δύο τέρματα του Γιορέντε στις καθυστερήσεις (90+1’, 90+3’).

Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο, η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 την Σάντερλαντ στο «Άνφιλντ» και έπιασε προσωρινά την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από το σοβαρό τραυματισμό του Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος αποχώρησε με φορείο στο φινάλε του πρώτου μέρους. Τη θέση του πήρε ο Οριγκί, ο οποίος στο 75’ έμελλε να βάλει μπροστά στο σκορ την Λίβερπουλ, «γράφοντας» το 1-0 με τρομερό σουτ από αρκετά πλάγια θέση.

Το γκολ έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, που είχαν την υπεροχή αλλά αδυνατούσαν να βρουν τον τρόπο για να παραβιάσουν την εστία του Πίκφορντ. Η Σάντερλαντ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αντιδράσει (είχε σημαντική στιγμή στο 0-0 με τον Γουάτμορ) και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μίλνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Και στο τέλος νικάει η... Σουόνσι


Πρέμιερ Λιγκ: Πύρρειος νίκη για Λίβερπουλ, ματς έπος στο Λίμπερτι!
Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της Σουόνσι με την Κρίσταλ Πάλας στο Λίμπερτι, ήταν μάρτυρες ενός εκ των συγκλονιστικότερων παιχνιδιών για το 2016, με τους «κύκνους» να παίρνουν τη νίκη με 5-4 χάρη σε δύο γκολ του Γιορέντε στις καθυστερήσεις.

Η Κρίσταλ Πάλας προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με γκολ του Ζαχά, ωστόσο η Σουόνσι έφερε… τούμπα το ματς χάρη στα τέρματα των Σίγκουρτσον (36’) και Φερ (66’, 68’). Η Πάλας δεν πτοήθηκε, μείωσε σε 3-2 στο 75’ με τον Τόμκινς και στο 82’ ο Κορκ υπέπεσε σε αυτογκόλ, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 3-3.

Δύο λεπτά μετά ο Μπεντέκε ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Λονδρέζους, «γράφοντας» το 4-3 υπέρ των φιλοξενούμενων. Όλα έδειχναν ότι η Σουόνσι θα παρέμενε στον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο δύο γκολ του Γιορέντε στο 90+1’ και στο 90+3’ έφεραν ξανά τούμπα στο σκορ και το τελικό 5-4 έδωσε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στους «κύκνους» στη μάχη για την παραμονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.