Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Απότομη προσγείωση για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Απότομη προσγείωση για Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2016 18:52
Μια εβδομάδα μετά τη νίκη επί της Μπάγερν, η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 2-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και υποχώρησε στην 6η θέση. Έπιασε την Μπάγερν με παιχνίδι παραπάνω η ομάδα του Κόβατς!

Συνεχίζει την τρομερή πορεία της στη Μπουντεσλίγκα η Άιντραχτ! Η ομάδα του Νίκο Κόβτς κέρδισε με 2-1 την Ντόρτμουντ στη Φρανκφούρτη και έπιασε –με παιχνίδι παραπάνω- την Μπάγερν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Η Ντόρτμουντ μετρούσε τέσσερις σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της. Έτσι στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) η Άιντραχτ πήρε το προβάδισμα με υπέροχο σουτ στην κίνηση από τον Χούστι.

Στο 58' ο Τούχελ έκανε τριπλή αλλαγή -για πρώτη φορά στην ιστορία της Ντόρτμουντ- περνώντας στο ματς τους Ρόις, Ρόντε και Ντεμπελέ! Ο τελευταίος στο 77' μοίρασε την ασίστ στην καρφωτή κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ για το 1-1, όμως δύο λεπτά μετά, ο Σεφέροβιτς ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Άιντραχτ, εκμεταλλευόμενος την αργή αντίδραση του Βάιντερφέλερ στο πλασέ που επιχείρησε.

Η Ντόρτμουντ άγγιξε την ισοφάριση με τον Ντεμπελέ να σημαδεύει το δοκάρι και τελικά οι Βεστφαλοί δεν απέφυγαν την πρώτη τους ήττα από την 1η Οκτωβρίου (2-0 από Λεβερκούζεν).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.