Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Το γύρισε με Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Το γύρισε με Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2016 16:53
Με δύο γκολ του Αγκουέρο (37’, 60’) η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ» και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Προηγήθηκαν με Μάρνι (14’) οι γηπεδούχοι, που «άγγιξαν» το 2-2 στο φινάλε.

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Μπέρνλι εκτός έδρας και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπέρνλι προηγήθηκε στο σκορ στο 14ο λεπτό με τρομερό σουτ του Μάρνι έξω από την περιοχή. Μάλιστα, ο άσος των γηπεδούχων πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 2558 ημέρες (από τον Νοέμβριο του 2009).

Μετά το 1-0, η Σίτι ανέβασε την απόδοση της και στο 37’ είχε δοκάρι με σουτ του Τουρέ. Η ευκαιρία του Ιβοριανού αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Αγκουέρο ισοφάρισε σε 1-1, εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην περιοχή της Μπέρνλι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 60ο λεπτό, σκοράροντας από κοντά έπειτα από νέα παιδική αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων. Με αυτό το γκολ ο Αγκουέρο έφτασε τα 10 και έπιασε τον Ντιέγκο Κόστα στην κορυφή των σκόρερ.

Στο τελευταίο τέταρτο η Μπέρνλι ανέβασε την απόδοση της, ψάχνοντας τον τρόπο για να φέρει το σκορ στα ίσια. Οι γηπεδούχοι έφεραν σε αρκετές περιπτώσεις τη μπάλα στην περιοχή των «πολιτών», ωστόσο τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.