Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρνέιρο: «Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου»

Καρνέιρο: «Έχω δεχτεί απειλές για τη ζωή μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2016 16:02
Απειλές για τη ζωή της αποκάλυψε πως δέχτηκε η πρώην γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο μετά την αποχώρηση της από τον σύλλογο και την κόντρα που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της από την Τσέλσι έδωσε η Εύα Καρνέιρο. Μιλώντας στη «Telegraph», η 43χρονος γιατρός αποκάλυψε πως φοβόταν για τη ζωή της μετά τη διαμάχη που είχε με τον Ζοζέ Μουρίνιο, αφού άγνωστοι της έστελναν απειλητικά μηνύματα:

«Παρότι δεν έχω παρουσία στα social media, πρέπει να έχω γράψει μια ανάρτηση σ’ όλη μου τη ζωή, έχω δεχτεί απειλές για σεξουαλική βία και τη ζωή μου. Πρόκειται για δειλούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Η Καρνέιρο, που πλέον διατηρεί δική της κλινική στο Λονδίνο, αναφέρθηκε στο σεξισμό που επικρατεί στο ποδόσφαιρο τονίζοντας πως δεν έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες για την καταπολέμηση του:

«Υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των φύλων στον αθλητισμό, όσο κι αν λέμε πως πρέπει να σταματήσει αυτό. Και θεωρώ πως οι διακρίσεις σε βάρος των γυναικών είναι αυτές που έχουν αντιμετωπιστεί λιγότερο από κάθε άλλη. Μεγαλώνοντας δεν πίστευα πως θα αντιμετώπιζα τέτοιο πρόβλημα και δεν περίμενα πως θα υπήρχαν διαφορές για το τι θα μπορούσε να πετύχει κάποιος ανάλογα με το φύλο του. Δυστυχώς αυτό έβαλε όρια στην εξέλιξή μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.