Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μπερ Σεβά απέκλεισε την Ίντερ!

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μπερ Σεβά απέκλεισε την Ίντερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/11/2016 23:04
Η Ίντερ προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Μπερ Σεβά, όμως οι Ισραηλινοί γύρισαν το παιχνίδι (3-2) και πέταξαν εκτός Ευρώπης τους «νερατζούρι»!

Μετά τo «διπλό» στο Μιλάνο (2-0), η Μπερ Σεβά έκανε το «2 στα 2» κόντρα στην Ίντερ και με το τελικό 3-2 στο Ισραήλ, άφησε εκτός συνέχειας την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Κανείς δεν φαντάζοντας τέτοια εξέλιξη στο ματς, αφού οι «νερατζούρι» πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Ικάρντι (13’) και Μπρόζοβιτς (25’).

Ωστόσο η Μπερ Σεβά έκανε τη μεγάλη ανατροπή με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Μαρανάο μείωσε σε 2-1 στο 58’, ενώ ο Τόνι ισοφάρισε σε 2-2 στο 71’ με εύστοχο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Χαντάνοβιτς (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη).

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον νεοεισελθόντα Σαχάρ να διαμορφώνει το τελικό 3-2, ρίχνοντας στο… καναβάτσο τους Μιλανέζους.

Με τη νίκη, οι Ισραηλινοί (που είχαν αποκλείσει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ) έπιασαν την Σαουθάμπτον στην 2η θέση του ομίλου πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στην Αγγλία, που μετατράπηκε σε τελικό πρόκρισης. Στον αντίποδα, η Ίντερ αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, μένοντας τελευταία με 3 βαθμούς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.