Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντε: «Πολύ δύσκολο να κερδίσεις την Πρέμιερ Λιγκ»

Κόντε: «Πολύ δύσκολο να κερδίσεις την Πρέμιερ Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2016 19:10
Ως το πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου χαρακτήρισε την Πρέμιερ Λιγκ ο Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας πως έξι ομάδες μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Η Τσέλσι απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας έξι σερί νίκες με 17-0 τέρματα από τη στιγμή που ο Αντόνιο Κόντε άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 3-4-3.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στη «Gazzetta dello Sport» για την εντυπωσιακή πορεία των «μπλε», με τον ίδιο να κρατάει χαμηλά το κεφάλι αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο στο φινάλε της σεζόν:

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε την Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχουν έξι διεκδικητές του τίτλου. Πρόκειται για το πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου. Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να αφήσεις πίσω σου ομάδες όπως Άρσεναλ, Σίτι, Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ. Δεν υπάρχει άλλο πρωτάθλημα με τέτοια ποιότητα.

Είμαστε πρώτοι, αλλά μην ξεχνάτε πως το κλίμα ήταν πολύ διαφορετικό μετά τις ήττες από Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Η πρώτη θέση αποτελεί επιβράβευση για τους παίκτες και τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα. Επίσης είναι μια ένδειξη ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο
».

Ο ίδιος έσπευσε να βάλει τέλος στα σενάρια αποχώρησης των Όσκαρ και Φάμπρεγκας, οι οποίοι πάντως δεν απολαμβάνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, με τον δεύτερο μάλιστα να αγωνίζεται ακόμα και στη δεύτερη ομάδα:

«Όλα είναι φήμες. Δεν πρόκειται να τους διώξω από την ομάδα. Είναι σημαντικοί παίκτες για την Τσέλσι και θα μείνουν εδώ. Επειδή ρωτάτε για αμυντικό, θέλω να σας πω ότι η ομάδα είναι πλήρης και αυτή τη στιγμή δεν σκοπεύουμε να κινηθούμε για παίκτη».

Ο Κόντε κλήθηκε να μιλήσει και για τη φετινή πορεία της Γιουβέντους, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η Γιουβέντους βρίσκεται ήδη εφτά βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη θέση. Όταν έχεις τέτοιο μπάτζετ και κάνεις σημαντικές επενδύσεις, θα πρέπει να επικεντρώνεσαι και έξω από την Σέριε Α. Δεν θα πω ότι το πρωτάθλημα είναι στο τσεπάκι της γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, εάν οι άμεσοι ανταγωνιστές σου πουλάνε τους Ιγκουαΐν και Πιάνιτς, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.