Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάνει Άρσεναλ ο Οριέ, του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αγγλία!

Χάνει Άρσεναλ ο Οριέ, του απαγορεύτηκε η είσοδος στην Αγγλία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2016 17:14
Απώλεια από το… πουθενά στην Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει Άρσεναλ, αφού οι βρετανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο του Σερζ Οριέ στο Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της πρόσφατης καταδίκης του για επίθεση σε αστυνομικό.

Χωρίς τον Σερζ Οριέ καταστρώνει τα πλάνα του ο Ουνάι Έμερι ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Οι βρετανικές αρχές είχαν χορηγήσει αρχικά την απαραίτητη βίζα στον Ιβοριανό προκειμένου να εισέλθει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο η θεώρηση αποσύρθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της βρετανικής κυβέρνησης, το οποίο επικαλέστηκε την πρόσφατη καταδίκη του Οριέ για σωματική επίθεση εναντίον ενός αστυνομικού.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε τη λύπη της για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο, αφού η απόφαση των βρετανικών αρχών κοινοποιήθηκε στην ομάδα την τελευταία στιγμή παρότι είχε παρθεί εδώ και έξι ημέρες. Παράλληλα αναφέρει ότι οι αρχές της χώρας δεν έλαβαν υπόψη το τεκμήριο της αθωότητας, δεδομένου ότι ο παίκτης έχει ασκήσει έφεση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.