Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η «δηλητηριώδης» ατάκα του Μουρίνιο για Βενγκέρ

Η «δηλητηριώδης» ατάκα του Μουρίνιο για Βενγκέρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2016 17:29
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται το Σάββατο (19/11) την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ» και ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχασε ευκαιρία να πετάξει τη «μπηχτή» του για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Φωτιές άναψε ο Ζοζέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αφήσει αιχμές κατά του Αρσέν Βενγκέρ, δηλώνοντας ότι ο Αλσατός απολαμβάνει αδικαιολόγητα περισσότερο σεβασμό από τους Άγγλους δημοσιογράφους:

«Αύριο είναι το παιχνίδι μεταξύ των δύο πιο επιτυχημένων τεχνικών αυτή τη στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μας σέβεστε, ακόμα και σε περιόδους που τα αποτελέσματα δεν είναι ευνοϊκά για μας; Νομίζω ότι ο κύριος Βενγκέρ έχει τον σεβασμό όλων σας, ενώ εγώ όχι. Ο τελευταίος μου τίτλος ήταν πριν 18 μήνες όχι πριν 18 χρόνια και για να είμαι ειλικρινής δεν λαμβάνω τον ίδιο σεβασμό…».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Μουρίνιο δεν θέλησε να σχολιάσει το θέμα με τον Γουέιν Ρούνεϊ σχετικά με τη μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωσε κατά τη διάρκεια των διεθνών υποχρεώσεών του:

«Αυτά που συμβαίνουν στην εθνική ομάδα, αφορούν την εθνική ομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ενσωματώνεται στην εθνική ομάδα, ανήκει εκεί. Ότι και να συμβαίνει, είτε καλό, είτε κακό, είναι κάτι για το οποίο δεν θέλω να παρέμβω και να μιλήσω. Τις τελευταίες δύο τρεις ημέρες δεν έχει συμβεί κάτι. Ο Ρούνεϊ προπονήθηκε όπως και όλοι οι άλλοι παίκτες και θέλει να παίξει με την Άρσεναλ, όπως ο καθένας. Είναι έτοιμος», δήλωσε σχετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.