Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσίπρας στους διεθνείς του 2004: «Αγωνιούμε για την κατάσταση και θα παρέμβουμε με απαραίτητες τομές» (video)

Τσίπρας στους διεθνείς του 2004: «Αγωνιούμε για την κατάσταση και θα παρέμβουμε με απαραίτητες τομές» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2016 16:40
Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου να το επαναφέρει την ομαλότητα, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή συνάντησή του με τους διεθνείς που κατέκτησαν το Euro 2004.

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ομάδας του 2004 που κατέκτησε το Euro στα γήπεδα της Πορτογαλίας, είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Το «παρών» στο Μέγαρο Μαξίμου έδωσαν οι Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Μπασινάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Τάκης Φύσσας, οι οποίοι συζήτησαν με τον Πρωθυπουργό για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα όσα γίνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος ότι η Κυβέρνηση θα κάνει τις απαραίτητες τομές για να επανέλθει το ποδόσφαιρο στην ομαλότητα:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που δεχθήκατε την πρόσκληση μας. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από όλο τον φίλαθλο κόσμο για τον λόγο της σημερινής συνάντησης μας. Δεν είναι κάτι κρυφό, ούτε κάτι μυστικό αυτό. Υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε την αποφασιστικότητα να παρέμβουμε και να κάνουμε τις απαραίτητες τομές, τις οποίες ζητά η ελληνική κοινωνία.

Στόχος μας είναι να επανέλθει η ομαλότητα και να μπορέσουμε να ξαναπάμε στο γήπεδο με τα παιδιά μας. Θα ήθελα από εσάς, που έχετε γράψει τις πιο λαμπρές σελίδες της αθλητικής μας ιστορίας και έχετε κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου, να μας βοηθήσετε με τις βαθιές γνώσεις σας για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο
», ήταν το κεντρικό μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους παλαίμαχους διεθνείς.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βασίλης Τσιάρτας είπε: «Έγινε μία καλή κουβέντα. Φαίνεται ότι η Πολιτεία έχει την βούληση και την διάθεση να αλλάξει πράγματα», ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να βρεθεί τρόπος για να αντιμετωπιστεί η όλη κατάσταση, απάντησε: «Όλα αντιμετωπίζονται. Μόνο ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται». Τέλος αναφορικά με το αν τους έγινε πρόταση για κάποιο ξεκάθαρο ρόλο ξεκαθάρισε πως «Έγινε μία γενικότερη κουβέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.