Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Την άφησε… άγαλμα η Ισπανία

Την άφησε… άγαλμα η Ισπανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2016 00:06
Η Αγγλία προηγήθηκε με 2-0 της Ισπανίας σε φιλικό παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ», ωστόσο οι «φούριας ρόχας» ισοφάρισαν σε 2-2 χάρη σε δύο γκολ στο φινάλε του παιχνιδιού (89’ Άσπας, 90+5’ Ίσκο). Τραυματίας αποχώρησε από το ματς ο Λαλάνα.

Η Αγγλία βρέθηκε μια «ανάσα» από σπουδαία φιλική νίκη κόντρα στην Ισπανία, ωστόσο το γκολ του Ίσκο στο 90+5’ επέτρεψε στους «φούριας ρόχας» να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να χαλάσουν τη… γιορτή των Άγγλων, που φέρονταν έτοιμοι να επισημοποιήσουν την μόνιμη πρόσληψη του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο των «τριών λιονταριών».

Η Αγγλία παρουσιάστηκε με βασική ενδεκάδα σε αντίθεση με τους Ισπανούς, που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό, με τον Λαλάνα να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Βάρντι από τον Ρέινα. Ο σκόρερ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 27’, ενώ ο επιθετικός της Λέστερ θα μπορούσε να δει κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Αθπιλικουέτα.

Οι Ισπανοί δεν πατούσαν καλά και στο 48’ ο Βάρντι «έγραψε» το 2-0 με ωραία κεφαλιά-ψαράκι, πανηγυρίζοντας το γκολ με… «Mannequin Challenge». Μετά το δεύτερο γκολ, οι Άγγλοι άρχισαν να οπισθοχωρούν και τελικά το πλήρωσαν στο φινάλε. Στο 89’ ο Άσπας με άπιαστο πλασέ μείωσε σε 2-1 και στο 90+5’ ο Ίσκο πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Χίτον διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.