Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Γλυκιά» ήττα για την Εθνική Νέων, πρόκριση στην Elite Round

«Γλυκιά» ήττα για την Εθνική Νέων, πρόκριση στην Elite Round

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2016 22:12
Η Εθνική Νέων ηττήθηκε με 2-0 από την Αγγλία με στο τελευταίο παιχνίδι της προκριματικής φάσης αλλά πήρε την πρόκριση στην Elite Round του Euro U19 ως δεύτερη σε τριπλή ισοβαθμία.

«Γλυκιά» ήττα για την Εθνική Νέων! Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 2-0 από την Εθνική Νέων της Αγγλίας, ωστόσο «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη προκριματική φάση, την αποκαλούμενη «Elite Round», υπερτερώντας της Ουαλίας σε τριπλή ισοβαθμία.

Σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με ισάριθμες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, οι Άγγλοι ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια και χάρη στα γκολ των Άρνολντ (20΄ πεν.) και Καλομπά (63΄) έφτασαν στη νίκη που τους χάρισε και την πρώτη θέση στη βαθμολογία του ομίλου.

Η Εθνική τερμάτισε στην 2η θέση με 6 βαθμούς και στις 13 Δεκεμβρίου θα μάθει τους τρεις αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει για μια θέση στην τελική φάση του Euro U19. Η «γαλανόλευκη» θα βρεθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, αποφεύγοντας ομάδες όπως Γαλλία και Ιταλία.

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γι΄ αυτήν την πρόκριση. Αυτός ήταν από την αρχή ο στόχος μας και είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Κατά τη γνώμη μου το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε μας κυρίευσε το άγχος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό που μένει είναι η πανάξια πρόκριση που επιτύχαμε» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας μετά τη λήξη του ματς.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός (90΄+3΄ Μιλόγεβιτς), Μίγγος, Βρουσάι (88΄ Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος, Σαμπανίδης (46΄ Παυλίδης), Πανάγου

Αγγλία: Ράμσντεϊλ, Άρνολντ, ΝταΣίλβα, Ντέιβις, Καλομπά, Στέρλινγκ, Χέπμπορν-Μέρφι (80΄ Μαβιντίντι), Γουίλοκ (74΄ Νμέχα), Σάλιμαν, Φιλντ, Γκριν (58΄ Σισενιόν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.