Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το γύρισε με Μέσι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Το γύρισε με Μέσι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 23:49
Με πρωταγωνιστή τον Μέσι (γκολ και ασίστ) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σεβίλλη στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Τέλος στο νικηφόρο εντός έδρας σερί (7) της Σεβίλλη έβαλε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έφυγαν με τη νίκη (2-1) από την Ανδαλουσία και μείωσαν ξανά στο -2 τη διαφορά από την κορυφή.

Οι Ανδαλουσιανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 15’ κατάφεραν να προηγηθούν με τον Βιτόλο. Μετά από κάθετη του Σαράμπια, ο Ισπανός ξέφυγε από τον Ρομπέρτο και με εύστοχο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τερ Στέγκεν για το 1-0.

Η Μπαρτσελόνα δεν πατούσε καθόλου καλά και στο 33’ ο Βιέτο είχε σημαντική στιγμή με διαγώνιο σουτ για να «γράψει» το 2-0. Η πίεση που ασκούσε η ομάδα του Σαμπάολι ήταν ασφυχτική και στο 42’ ο Βιτόλο πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι, σπαταλώντας μεγάλη ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ.

Η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 και το πλήρωσε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Νεϊμάρ τράβηξε τους αμυντικούς πάνω του και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον Μέσι, ο οποίος με πλασέ από το ημικύκλιο ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Αυτό ήταν το 27ο γκολ του Αργεντινού σε 29 ματς κόντρα στη Σεβίλλη. Το ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να είχαν την κατοχή της μπάλας με 52%-48%, ένα εντυπωσιακό στατιστικό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί ανέβασαν στροφές στην επανάληψη, με τον Ρίκο να λέει «όχι» σε προσπάθειες των Ράκιτιτς (49’) και Μέσι (52’, 54’). Ωστόσο, η πίεση της Μπαρτσελόνα απέδωσε καρπούς στο 61’. Μετά από αντεπίθεση, ο Μέσι «σέρβιρε» στον Σουάρες και ο Ουρουγουανός με σουτ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-1.

Μετά το 2ο γκολ το παιχνίδι πήρε φωτιά, με την Μπαρτσελόνα να είχε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο 71’ ο Σουάρες πέρασε τον Ρίκο αλλά πλάσαρε άστοχα από πλάγια θέση, ενώ στο 75’ ο γκολκίπερ της Σεβίλλη σταμάτησε τον Ουρουγουανό, σε φάση που δημιουργήθηκε από κάθετη πάσα του Μέσι. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έφυγε με σπουδαίο «διπλό» που την έφερε σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή.

Η βαθμολογία:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.