Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση»

Μαρινάκης: «Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2016 23:06
Πανευτυχής για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνοντας λόγο για συναισθήματα «απόλυτης δικαίωσης και ευχαρίστησης». Καμία διάθεση για... συναίνεση με τους άλλους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο «αιώνιο ντέρμπι, ωστόσο τόνισε πως είναι ακόμα νωρίς για να γίνει λόγος για κατάκτηση πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού και το αν τελείωσε το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Είμαστε ακόμα στην αρχή και αυτό που έχει σημασία για τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας και εμάς που ήμασταν σήμερα στο γήπεδο είναι ότι νιώσαμε δύο ωραία συναισθήματα. Αυτό της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και αυτό της απόλυτης ευχαρίστησης για να μην πω άλλη λέξη... Είμαστε ικανοποιημένοι από το πρώτο ημίχρονο, χωρίς βέβαια να είμαστε ιδιαίτερα καλοί καταφέραμε να πάρουμε μια δίκαιη νίκη και προχωράμε».

Για το αν υπάρχει διάθεση για συναίνεση με τους άλλους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Η διάθεση που υπάρχει είναι να χαρούμε τη νίκη μας και να συνεχίσουμε ότι κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και τίποτα παραπάνω».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.