Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Καρα…μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Καρα…μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2016 00:13
Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, ηττήθηκε και στην Τούμπα από την Καραμπάγκ (1-0) και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. «Χρυσός» σκόρερ ο Μίτσελ (69’), που στο παρελθόν είχε περάσει από την ΑΕΚ.

Σε εξαιρετικά δύσκολη μετατρέπεται η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε φλύαρη υπεροχή κόντρα στην Καραμπάγκ και το πλήρωσε, με τους Αζέρους να φεύγουν με νίκη (1-0) από την Τούμπα και να ξεφεύγουν με +3 από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία της Καραμπάγκ, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε χωρίς νίκη στην έδρα του στο θεσμό από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν και είχε κερδίσει την Ντιναμό Μινσκ, με 6-1.

Ο «δικέφαλος» εμφανίστηκε αρκετά «φλύαρος» στο πρώτος μέρος, απειλώντας ελάχιστα την εστία της Καραμπάγκ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ανούσια κατοχή και η καλύτερη στιγμή τους ήρθε στο 22’ με δυνατό σουτ του Μυστακίδη, το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σέχιτς. Η Καραμπάγκ έχοντας κατέβει με αμυντικό πλάνο, μπλόκαρε πλήρως τον ΠΑΟΚ και κράτησε πολύ εύκολα το 0-0, χωρίς η ίδια πάντως να ανησυχεί τον Γλύκο.

Ο Ίβιτς προτίμησε να μην κάνει κάποια αλλαγή στο ημίχρονο και αρκέστηκε να αλλάξει πλευρές στους Ροντρίγκες και Μυστακίδη. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να είναι παγιδευμένοι από την άμυνα των Αζέρων, με αποτέλεσμα τα λεπτά να κυλούσαν δίχως φάσεις. Στο 56’ πάντως, ο ΠΑΟΚ ζήτησε τη δεύτερη κίτρινη του Μεντβέντεβ, όμως αντί αυτού ο διαιτητής έδειξε κίτρινη στον Τζαβέλλα για διαμαρτυρία.

Στο 60’ ο Ίβιτς έριξε τον Φακούντο Περέιρα στη θέση του Μυστακίδη, όμως η πίεση του ΠΑΟΚ συνέχιζε να μην αποδίδει καρπούς. Έτσι στο 69’ ο νεοεισελθόντας Μίτσελ «πλήγωσε» τους γηπεδούχους για τη φλυαρία τους, «γράφοντας» το 0-1 με τρομερό σουτ από το ημικύκλιο.

Ο «δικέφαλος» είχε 20 λεπτά στη διάθεση του, αλλά δεν κατάφερε να αντιδράσει. Με εξαίρεση τη φάση του Περέιρα στο 85’, όταν ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα άουτ από τη μικρή περιοχή, οι Θεσσαλονικείς δεν απείλησαν με αξιώσεις την εστία της Καραμπάγκ. Μάλιστα οι Αζέροι πήγαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στο 90’, με τον Γλύκο, να σώζει την εστία του στο τετ α τετ με τον Ρεϊνάλντο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81' Σάκχοφ), Κάνιας, Μπίσεσβαρ (73' Τιάμ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης (61’ Περέιρα), Αθανασιάδης

Καραμπάγκ: Σέχιτς, Μεντβέντεφ, Χουσείνοφ, Σαντίκοφ, Αγκόλι, Αμιργκουλίεφ (64’ Μίτσελ), Γκαράγιεφ, Αλμέιδα, Κιντάνα, Μουάρεμ (88’ Ισμαΐλοφ), Εντλοβού (76' Ρεϊνάλντο)

Η βαθμολογία:


1. Φιορεντίνα 10 (11-2)
2. Καραμπάγκ 7 (6-7)
3. ΠΑΟΚ 4 (2-4)
4. Λίμπερετς 1 (4-10)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (24/11):

Λίμπερετς-Καραμπάγκ (20:00)

Φιορεντίνα-ΠΑΟΚ (20:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.