Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Κατήφορος…

Γιουρόπα Λιγκ: Κατήφορος…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2016 00:02
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την Σταντάρ Λιέγης στην Λεωφόρο και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση. Σισέ (61’) και Μπελφοντίλ (75’, 90+3’) τα γκολ των Βέλγων, δοκάρι στο 0-0 είχε ο Εμποκού, που αποβλήθηκε στο 77’. Τραυματίστηκε ο Μπέργκ και είναι αμφίβολος με Ολυμπιακό.

Σε… εφιάλτη μετατράπηκε για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι με την Σταντάρ. Οι «πράσινοι» των πολλών απουσιών ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 στη Λεωφόρο, βρέθηκαν με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας και παράλληλα έχασαν με τραυματισμό τον Μάρκους Μπέργκ, που είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι είχε μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία, δέχτηκε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος και παρέμεινε με 1 βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να εκμηδενιστούν οι ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στα αξιοσημείωτα, πως το «τριφύλλι» αγνοεί τη νίκη σε ομίλους από τον Νοέμβριο του 2012!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 4’ είχε την πρώτη καλή στιγμή με σουτ του Κουλιμπαλί, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Έξι λεπτά μετά οι «πράσινοι» απείλησαν με σουτ του Μπεργκ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στον Σολτς και να φεύγει κόρνερ.

Η συνέχεια του αγώνα άνηκε στην Σταντάρ, η οποία κέρδισε μέτρα και έψαχνε τον τρόπο για να απειλήσει την εστία του Στιλ. Στο 22’ ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» έδιωξε με γροθιές τη σέντρα του Τζούνιορ, ενώ στο 26’ απομάκρυνε με το πόδι την κάθετη πάσα του Μπελφοντίλ προ του Σα.Τέσσερα λεπτά μετά ο Μάρκους Μπέργκ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, δίνοντας τη θέση του στον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του και οι «πράσινοι» είχαν μόλις μια φάση, με ένα σουτ του Κουλιμπαλί (32’) που δεν ανησύχησε τον Ομπέρτ. Στον αντίποδα, η Σταντάρ απείλησε στο 39’ με σουτ του Ραμάν μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Εμποκού για να ανοίξει το σκορ. Στο 49’ ο Κονγκολέζος επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Ομπέρτ σε απόκρουση, ενώ στο επόμενο λεπτό σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη… Στο 60’ η Σταντάρ ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κουτρουμπή και στο επόμενο λεπτό ο Σισέ επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με τη μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα του Στιλ. Το γκολ αποδιοργάνωσε πλήρως τον Παναθηναϊκό και στο 72’ ήρθε το 2-0. Μετά από βολέ του Ομπέρτ, ο Σα βρήκε με γυριστή κεφαλιά τον Μπελφοντίλ και αυτός με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Στιλ, διπλασιάζοντας το σκορ των Βέλγων.

Η… χαριστική βολή ήρθε στο 79’, με τον Εμποκού να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για αγκωνιά στον Ορλάντο Σα. Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικά, με την Σταντάρ να φτάνει σε τρίτο γκολ στο 90+3’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Ο Μπαντιμπανγκά έκανε το γύρισμα προτού η μπάλα βγει άουτ, ο Μπελφοντίλ πρόλαβε τον Χουχούμη, πέρασε και τον Στιλ και πλάσαρε προ κενής εστίας για το τελικό 3-0.

Η βαθμολογία:

1. Άγιαξ 10
2. Θέλτα 5
3. Σταντάρ Λιέγης 5
4. Παναθηναϊκός 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.