Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Όρθια στην Πόλη η Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Όρθια στην Πόλη η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2016 21:49
Με γκολάρα του Χάμσικ στο 82’, η Νάπολι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Μπεσίκτας και παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου μετά από 4 αγωνιστικές. Προηγήθηκαν με πέναλτι του Κουαρέσμα (78’) οι Τούρκοι, που έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην κορυφή του γκρουπ.

Μπεσίκτας και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Κωνσταντινούπολη, με τους «παρτενοπέι» να διατηρούνται την κορυφή του γκρουπ με 7 βαθμούς.

Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, ωστόσο ο Γκαμπιαντίνι δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις (2’, 11’) να νικήσει από κοντά τον Φάμπρι. Στο 14’ το βολέ του Καγιεχόν έφυγε ψηλά άουτ, ενώ η πρώτη φάση για την Μπεσίκτας ήρθε στο 21’, με τον Αμπουμπακάρ να αστοχεί από το ύψος του πέναλτι. Οχτώ λεπτά μετά, οι Τούρκοι «άγγιξαν» το γκολ, με τον Χάτσινσον να σημαδεύει το δοκάρι των «παρτενοπέι», έπειτα από λάθος του Κουλιμπαλί.

Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος άνηκε στους Ιταλούς, με τον Καγιεχόν να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Φάμπρι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) ο άσος της Νάπολι σπατάλησε άλλη μια ευκαιρία για γκολ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η Μπεσίκτας άντεξε την πίεση της Νάπολι και στο 77’ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Μαξίμοβιτς στην περιοχή. Ο Κουαρέσμα ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Ρέινα από τα 11 βήματα, δίνοντας το προβάδισμα στους Τούρκους. Η απάντηση της Νάπολι ήταν άμεση, αφού στο 82’ ο Χάμσικ σκόραρε με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι «παρτενοπέι» είχαν δύο ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, όμως τα σουτ των Μέρτενς (90+2’) και Ινσίνιε (90+3’) δεν ανησύχησαν τον Φάμπρι. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά στον όμιλο.

Η βαθμολογία:


1. Νάπολι 7
2. Μπεσίκτας 6
3. Μπενφίκα 4
4. Ντιναμό Κιέβου 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.