Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Αναστασιάδης από την ΑΕΛ

Τέλος ο Αναστασιάδης από την ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2016 14:01
Τρομερή εξέλιξη στην ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Άγγελο Αναστασιάδη και σ' όλο του το τεχνικό επιτελείο. Σάκης Τσιώλης ο μεγάλος στόχος.

Ούτε δύο μέρες μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί του Πανιωνίου (2-0), ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε εκκαθαρίσεις στο τεχνικό τιμ και στα τμήματα υποδομών, γνωστοποιώντας την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο της ομάδας.

Παρελθόν αποτελεί και το τεχνικό του επιτελείο, όπως και ο τεχνικός διευθυντή της ομάδας Θωμάς Κυπαρίσσης. Στα αξιοσημείωτα πως οι άνθρωποι των «βυσσινί» έμαθαν από το… ραδιόφωνο και όχι από επίσημα «χείλια» την είδηση σχετικά με το διαζύγιο των δύο πλερών.

Ο Αλέξης Κούγιας, με δηλώσεις του ΣΠΟΡ News 90,1, τόνισε πως επιθυμεί προπονητή που θα κάνει την ΑΕΛ οικογένεια: «Θα προσπαθήσω να φέρω έναν προπονητή που θα ενώσει την ΑΕΛ. Αν δεν καταφέρω να κάνω την ΑΕΛ οικογένεια, να ξέρετε θα φύγω και εγώ. Θα έχω αποτύχει. Προπονητή θα έχουμε μέχρι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό».

Πρώτος του στόχος φέρεται ότι είναι η επιστροφή του Σάκη Τσιώλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι των «βυσσινί» θα επιχειρήσουν να διορθώσουν τα λάθη του καλοκαιρού και να φέρουν ξανά στον κάμπο τον έμπειρο τεχνικό.

Σχετικά με την προοπτική επιστροφής στην ΑΕΛ, ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε τα εξής στο «Metropolis 95.5 FM»: «Δεν είχα κάποια επαφή με τον Αλέξη Κούγια. Σήμερα πληροφορήθηκα αυτά που έγινα και τις σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα. Ναι μεν, η ΑΕΛ ενώνει, από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει να διευθετηθούν κάποια θέματα και από ηθικής άποψης και να γεφυρωθούν κάποιες διαφορές από τότε που χωρίσαμε προκειμένου να μπούμε σε διαδικασία συζήτησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει: 1. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Άγγελο Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή.

2. Την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Θωμά Κυπαρίσση.

3. Την λύση της συνεργασίας της με τους κυρίους Σάκη Αναστασιάδη, Απόστολο Λιβανό και Γιάννη Βασιλείου.

4. Προσωρινά και ως την ανεύρεση προπονητή, την προπονητική μέριμνα της πρώτης ομάδας θα έχουν οι κύριοι Κώστας Ματζώκας και Βαγγέλης Τσώτσας.

5. Επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος της επαγγελματικής ομάδας αναλαμβάνει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και διεθνής σε επίπεδο Ελπίδων και Νέων, κ. Γιώργος Δοδοντσάκης.

6. Την γενική εποπτεία των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15, αναλαμβάνει ο κ. Μίλτος Ζιάκας, γνωστός προπονητής ομάδων της Θεσσαλίας και κάτοχος UEFA A'.

7. Στην θέση του προπονητή της Κ17 συνεχίζει ο κ. Ζήσης Ζιάγκας, ενώ την ομάδα Κ15 αναλαμβανει ο προπονητής, κ. Βασίλης Νάρης.

8. Μάνατζερ όλων των τμημάτων υποδομής καθώς και των Ακαδημιών της ΑΕΛ, αναλαμβάνει ο κ. Ηλίας Σελιώνης, βετεράνος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΟΦΗ, διεθνής με τις ομάδες Ελπίδων και Νέων κι επίσης, διοικητικός υπάλληλος της ΕΠΣΛ και γεν. γραμματέας του Συνδέσμου Παλαιμάχων της ΑΕΛ.

9. Διοικητικός υπεύθυνος όλων των ηλικιακών τμημάτων παραμένει ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, ο οποίος είναι και γιατρός των ομάδων, συνεπικουρούμενος από τον κ. Οδυσσέα Κλάρα, ο οποίος παραμένει στην θέση του Επιμελητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.