Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με Ραφίνια η Μπαρτσελόνα, τεσσάρα η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με Ραφίνια η Μπαρτσελόνα, τεσσάρα η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/10/2016 00:38
Με ανάποδο ψαλίδι του Ραφίνια (49’) η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Γρανάδα στο «Καμπ Νου» και διατήρησε το -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Στο -3 η Ατλέτικο, η οποία διέλυσε με 4-2 την Μάλαγα στη Μαδρίτη.

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 την Γρανάδα στο «Καμπ Νου» και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά της από την κορυφή.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο στερούνταν φαντασίας και απείλησε σε λίγες περιπτώσεις την εστία της Γρανάδα. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 49’ ο Ραφίνια, σκοράροντας από κοντά με ανάποδο ψαλίδι έπειτα από δοκάρι του Νεϊμάρ.

Μέσι και Νεϊμάρ είχαν δύο μεγάλες στιγμές για να διπλασιάσουν το σκορ της Μπαρτσελόνα, με το 1-0 να μένει όμως μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με Ραφίνια η Μπαρτσελόνα, τεσσάρα η Ατλέτικο
Πιο επιβλητική η νίκη της Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με 4-2 της Μάλαγα στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μείωσε στο -3 τη διαφορά από την Ρεάλ.

Καράσκο (7’) και Γκαμεϊρό (24’) έδωσαν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ατλέτικο, ωστόσο στο 31’ ο Σάντρο πέτυχε ένα τρομερό γκολ, μειώνοντας σε 2-1 για την Μάλαγα. Ο Γκαμεϊρό με δεύτερο γκολ στο 44’ ξαναέδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Ατλέτικο, ωστόσο η αποβολή του Σάβιτς στο 60’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Καμάτσο μείωσε σε 3-2 για τη Μάλαγα, ωστόσο στο 86’ ο Καράσκο διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με διαγώνιο πλασέ, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.