Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα με Ρονάλντο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα με Ρονάλντο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2016 20:03
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ (17’ πεν., 33’, 88’) η Ρεάλ κέρδισε με ανατροπή (4-1) την Αλαβές εκτός έδρας και διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή.

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της, η Ρεάλ κέρδισε με 4-1 στην Αλαβές και συνεχίζει μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η «βασίλισσα» ξεκίνησε άσχημα το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την λανθασμένη εκτίμηση του Νάβας και ανοίγουν το σκορ με τον Ντεϊβέρσον (7’). Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε στο 17’, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμφισβητούμενο πέναλτι και τον Ρονάλντο να το μετουσιώνει γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Ρεάλ δυσκολεύονταν να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες, ωστόσο στο 33’ ο Ρονάλντο κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, αφού το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στον Φεδάν και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Νάβας νίκησε σε τετ-α-τετ τον Καμαράσα, ενώ στο 54’ μπλόκαρε και το σουτ του Ντεϊβέρσον, κρατώντας το 2-1. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ώσπου στο 78’ δόθηκε νέο αμφισβητούμενο πέναλτι στη Ρεάλ. Αυτή τη φορά όμως ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να νικήσει τον Πατσέκο, ο οποίος του στέρησε –προσωρινά- το χατ-τρικ.

Τη λύση για την Ρεάλ έδωσε στο 84’ ο Μοράτα, σκοράροντας με ωραίο τελείωμα έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Μαρσέλο. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ρονάλντο ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 έπειτα από νέα ασίστ του Μαρσέλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.