Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+1’ η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+1’ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 19:02
Η Ντόρτμουντ βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 3-1 στην έδρα της ουραγού Ίνγκολσταντ, ωστόσο με γκολ του Πούλισιτς στο 90+1’, κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (3-3) σε ένα εκπληκτικό ματς.

Γλίτωσε τα… χειρότερα η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες στην έδρα της ουραγού Ίνγκολσταντ και μάλιστα θα πρέπει είναι ευχαριστημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας (3-3), σε ένα ματς που βρέθηκαν δύο φορές με δύο γκολ στην πλάτη.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ πλήρωσε την αδυναμία της στις στημένες φάσεις και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 24’ χάρη στα γκολ των Κόχεν (6’) και Λεζκάνο (24’). Η είσοδος των Πούλισιτς και Γκέτσε στην επανάληψη έδωσαν «πνοή» στην Ντόρτμουντ, η οποία μείωσε σε 2-1 στο 59’ με τον Ομπαμεγιάνγκ.

Ωστόσο, 30 δευτερόλεπτα μετά, η Ίνγκολσταντ «έγραψε» το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Λεθκάνο. Στο 61’, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Χάρτμαν για να «καθαρίσουν» το ματς, αυτό δεν έγινε και η συνέχεια άνηκε αποκλειστικά στην Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί μείωσαν σε 3-2 στο 69’ με τον Ράμος και στα υπόλοιπα λεπτά πίεσαν ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης.

Η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 90+1’ με τον Πούλισιτς να ισοφαρίζει σε 3-3, λυτρώνοντας την ομάδα του. Μάλιστα στο 90+4’ η Ντόρτμουντ «άγγιξε» την επική ανατροπή, με την κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Με το βαθμό, οι Βεστφαλοί έφτασαν τους 14 και υποχώρησαν στην 6η θέση με -3 από την 1η Μπάγερν, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Κορυφή η Χέρτα, στην 3η θέση η Χοφενχάιμ


Η Χέρτα κέρδισε με 2-1 την Κολωνία στο Βερολίνο, υποχρέωσε τους «τράγους» στην πρώτη τους φετινή ήττα και έπιασε προσωρινά την Μπάγερν στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Στο -1 από την κορυφή βρίσκεται η Χοφενχάιμ, η οποία έφυγε με μεγάλη νίκη (3-0) από την έδρα της Λεβερκούζεν, διατηρώντας το αήττητο. Οι «ασπιρίνες» έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 6’ λόγω αποβολής του Φόλαντ και οι φιλοξενούμενοι πήραν τη μεγάλη νίκη με τέρματα των Ντεριμπάι (15’), Βάγκνερ (49’) και Τσούμπερ (60’).

Η αποχώρηση του Χέκινγκ από τον πάγκο της Βόλφσμπουργκ δεν βοήθησε τους «λύκους» να επιστρέψουν σε θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Τέλος, η Φράιμπουργκ κέρδισε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ και έφτασε τους 12 βαθμούς μόνο με εντός έδρας νίκες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.