Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Βύθισε» τον Αστέρα η Κέρκυρα

Σούπερ Λιγκ: «Βύθισε» τον Αστέρα η Κέρκυρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2016 18:25
Με δύο γκολ του Τουράμ (16’, 28’) η Κέρκυρα κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη έδρα της και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Πολύ κακή εμφάνιση από τους Αρκάδες, που έχουν μόλις τρεις βαθμούς σε 6 αγωνιστικές.

Μια εβδομάδα μετά το βαρύ 4-0 στο Αγρίνιο, η Κέρκυρα επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο νησί των Φαιάκων και έφτασε τους 6 βαθμούς, προσπερνώντας τους Αρκάδες στη βαθμολογία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Φαίακες ήταν ο Τουράμ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, πλασάροντας σε κενή εστία μετά από ωραία ενέργεια του Κόντου, ενώ στο 28’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ, πλασάροντας υποδειγματικά τον Κοσίτσκι.

Οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο μισάωρο, αφού εκτός από τα δύο γκολ είχαν δοκάρι με σέντρα-σουτ του Ζαραδούκα (25’) αλλά και δύο κεφαλιές του Τουράμ. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει.

Στο 60' ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του με την είσοδο των Δημούτσου και Στανισάβλιεβιτς. Τέσσερα λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 2-1, με τον Κουτζαβασίλη να διώχνει με υπερένταση το σουτ του Φερνάντες.

Αυτή ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση του Αστέρα, που παρά και την είσοδο του Μάσα, δεν κατάφερε να απειλήσει την Κέρκυρα. Οι νησιώτες κράτησαν το μηδέν ενώ στο 72’ ο Τουράμ έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, αλλά η κεφαλιά του μετά από εκτέλεση φάουλ πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και επέστρεψε στους γηπεδούχους να φτάσουν τους 6 βαθμούς, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Κόντος, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Σπίνουλας, Νίκιτς (82' Γρομητσάρης), Ανδρεόπουλος (70' Ναζίμ), Σιόντης, Επστάιν, Ζορμπάς (65' Ντουαλά), Τουράμ.

Αστέρας Τρίπολης: Κοζίτσκι, Σεφίλ (74' Μάσα), Τσουκαλάς, Μπέρτος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Χαμντανί (60' Δημούτσος), Καλτσάς (60' Στανισάβλιεβιτς), Νίκο Φερνάντες, Ιωαννίδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.