Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Δυο χρόνια φάγαμε 'ξύλο', δεν θέλουμε άλλο»

Σκίμπε: «Δυο χρόνια φάγαμε 'ξύλο', δεν θέλουμε άλλο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/10/2016 18:07
Ο Μίκαελ Σκίμπε αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στα «χτυπήματα» που δέχτηκε η Εθνική τα δύο τελευταία χρόνια και εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του Σάμαρη.

Ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κύπρο (7/10, 21:45) είπε πως η Εθνική έφαγε «ξύλο» δυο χρόνια και δεν θέλει άλλο, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για θετικά αποτελέσματα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σκίμπε:

Για το αν θα υπάρχει ικανοποίηση για τέσσερις πόντους στα ματς με Κύπρο και Εσθονία: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο ματς με την Κύπρο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και με την θέληση αυτή που έχουμε και την ευχή να νικήσουμε και στην Εσθονία. Γνωρίζοντας μάλιστα ότι ακολουθούν τα ματς με την Βοσνία και το Βέλγιο, όπου θα παίξουμε με δυο πολύ καλές ομάδες. Κάθε βαθμός βοηθάει».

Για το τι αλλάζει στην Εθνική: «Ξεκινήσαμε σίγουρα μερικά πράγματα, αλλά και μέσα στην ομάδα άλλαξε κάτι. Δυο χρόνια “έφαγε ξύλο” η ομάδα και πλέον όλοι δεν το θέλουν άλλο. Θέλουν αλλαγή».

Για τα αμυντικά θέματα: «Κάναμε απλά λάθη ή ο αντίπαλός μας έπαιζε ωραία και καλά. Ως ομάδα έχουμε καλή άμυνα στα τελευταία ματς και είναι ιδιαίτερη ευχαρίστηση για μας ότι μετά το 1-0 στην Ολλανδία συνεχίσαμε το παιχνίδι μας και ήρθε το θετικό αποτέλεσμα. Συνολικά στα τελευταία τέσσερα ματς, δεχτήκαμε λιγότερες φάσεις και επιθέσεις. Και μην ξεχνάμε ότι με την Ισλανδία έλειπαν πολλοί παίκτες, αλλά είναι σωστό να πούμε πως είχαν ευκαιρίες. Αλλά σήμερα η ομάδα στέκεται καλύτερα απ' ό,τι στις αρχές».

Για τις προσωπικότητες που υπήρχαν και αν υπάρχουν τέτοιες σήμερα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοί οι καλοί παίκτες να κάνουν μια καλή ομάδα Το θέμα είναι να έχουμε όλοι τον ίδιο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρόστερ. Έχουμε και έμπειρους παίκτες και νεαρούς που έχουν δίψα. Σε όλες τις θέσεις έχουμε καλούς παίκτες».

Για το αν έχει την φιλοσοφία του 1-0 ή κάτι άλλο: «Έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε παραπάνω από ένα γκολ. Αλλά πρέπει να δούμε και το πώς δεν θα δεχτούμε γκολ και θα κρατήσουμε το μηδέν. Αλλά είναι σημαντικό ότι στην άμυνα στεκόμασταν πολύ δυνατά και αυτό το 1-0 φέρνει τους ίδιους πόντους με το 4-0 και το 4-1. Αλλά χαιρόμαστε με κάθε γκολ, διότι όλοι οι βαθμοί μετρούν».

Για το πόσο απέχει η εικόνα της Εθνικής με αυτή που θέλει: «Πιστεύω ότι αύριο κιόλας πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Η αδελφική μάχη πρέπει να είναι δυνατή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί. Αλλά στα τελευταία ματς δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να έχουμε το επίπεδο που θέλουμε».

Για τους υποψήφιους να αντικαταστήσουν τον Σάμαρη: «Να πούμε πόσο θα μας λείψει ο Ανδρέας, διότι έχει δείξει την κλάση του. Αλλά σε μια καλή ομάδα πρέπει να βρούμε έναν άλλον παίκτη και αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Είναι δικαίωμα των παικτών να το μάθουν πρώτοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.