Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίσκο: «Αν δεν παίζω, θα πάω αλλού»

Ίσκο: «Αν δεν παίζω, θα πάω αλλού»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/10/2016 17:24
Πρόθυμος να αποχωρήσει από την Ρεάλ εφόσον δεν αποκτήσει χρόνο συμμετοχής εμφανίστηκε ο Ίσκο, ο οποίος πάντως ξεκαθάρισε πως θα εξετάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης το καλοκαίρι και όχι τον Γενάρη.

Απογοητευμένος από το μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Ρεάλ δήλωσε ο Ίσκο. Ο Ισπανός άσος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν και εμφανίστηκε θετικός να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, προκειμένου να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο:

«Είναι δύο μήνες τώρα ουσιαστικά δίχως να παίζω. Είναι δύσκολο να προπονείσαι καλά και ο προπονητής σου να μην σε βάζει. Όμως, στην τελική, είναι δικό μου λάθος. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Θέλω να δω που μπορώ να βελτιωθώ και δεν θα τα παρατήσω εύκολα. Ξέρω ότι μπορώ να πετύχω. Δεν γνωρίζω εάν αυτό θα γίνει στη Ρεάλ. Το ελπίζω αλλά εάν όχι, θα γίνει κάπου αλλού», δήλωσε ο Ίσκο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν κάνει σκέψεις για τον Ιανουάριο:

«Δεν κάνω σκέψεις για τον Γενάρη, αλλά αν μέχρι το τέλος της σεζόν δεν έχω καταφέρει να καθιερωθώ ως βασική επιλογή, τότε θα πρέπει να εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κοιτάξει πουθενά. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και ο σύλλογος δεν με έχει πλησιάσει για ανανέωση. Είμαι χαλαρός και κοιτάω τα πράγματα μέρα με τη μέρα», ανέφερε στη Marca.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.