Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε βαθμό στο «Μπερναμπέου» η Εϊμπάρ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πήρε βαθμό στο «Μπερναμπέου» η Εϊμπάρ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2016 19:07
Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εϊμπάρ στο «Μπερναμπέου» και έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα, να ανέβει μόνη στην κορυφή της Πριμέρα εφόσον περάσει από το Βίγκο. Ρίκο (6’) και Μπέιλ (18’) οι σκόρερ.

Η Ρεάλ δεν κατάφερε να νικήσει την Εϊμπάρ στο «Μπερναμπέου (1-1) γνωρίζοντας τρίτη σερί βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ισοπαλία της «βασίλισσας» σ’ όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας εφόσον κερδίσει τη Θέλτα.

Η Ρεάλ επιδίωκε νίκη με μεγάλο σκορ προκειμένου να επιστρέψει εμφατικά στα νικηφόρα αποτελέσματα, ωστόσο τα σχέδια της πήγαν… στράφι. Η Εϊμπάρ απέδειξε ότι δεν ήρθε για τουρισμό στην Μαδρίτη, ανοίγοντας το σκορ στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού χάρη σε κεφαλιά του Ρίκο.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 18’, με τον Ρονάλντο να αποφεύγει τον Κάπα και να βγάζει τη σέντρα για τον Μπέιλ, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Δύο λεπτά μετά ο Πέδρο Λεόν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κόβατσιτς (πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του Χάμες στην ενδεκάδα) όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Νάβας από πλάγια θέση.

Οι γηπεδούχοι είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα και δυσκολεύονταν να απειλήσουν σημαντικά την εστία της Εϊμπάρ. Μάλιστα στο 49’ ο Πέδρο Λεόν βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ανησύχησε σε κανένα σημείο τον Νάβας. Τρία λεπτά μετά, ο Ρονάλντο αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 59’ η κεφαλιά του Ενρίτς έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Νάβας.

Στο 60’ η Ρεάλ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπέιλ και εννέα λεπτά μετά ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά σε ανυπεράσπιστη εστία, πηδώντας σε λάθος χρόνο μετά από γύρισμα του Ίσκο. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη φάση για τη «βασίλισσα», η οποία «κόλλησε» στο 0-0, γνωρίζοντας 4η σερί ισοπαλία για πρώτη φορά μετά το 2006.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.