Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ σταμάτησε το σερί της Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Η Τότεναμ σταμάτησε το σερί της Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2016 18:47
Το νικηφόρο σερί του Γκουαρδιόλα σταμάτησε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Η Τότεναμ, με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, κέρδισε με 2-0 την Μάντσεστερ Σίτι και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την κορυφή. Κολάροφ (9’ αυτ.) και Άλι (37’) οι σκόρερ για τους «πετεινούς», που είχαν και χαμένο πέναλτι με Λαμέλα (65’).

Η Τότεναμ υποχρέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρώτη του ήττα ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» πλήρωσαν τα αμυντικά προβλήματα αλλά και την απουσία του Ντε Μπρούιν, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την αήττητη ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που βρίσκεται πλέον στο -1 από την κορυφή.

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν με το… καλημέρα στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 9ο λεπτό. Ο Ρόουζ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Κολάροφ, στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μπράβο για το 1-0! Οι παίκτες της Τότεναμ έκλειναν σωστά τους χώρους και έφευγαν ταχύτατα στην κόντρα, έχοντας καλή στιγμή στο 10’ με σουτ του Σον για το 2-0.

Το ασφυχτικό πρέσινγκ των γηπεδούχων έβαζε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη παιχνιδιού της Σίτι, που δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γιορίς. Αντίθετα, η Τότεναμ έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 37’, με τον Άλι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Σον.

Η Σίτι θα μπορούσε να επιστρέψει στο ματς στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) έχοντας δοκάρι με σουτ του Αγκουέρο. Η Τότεναμ απάντησε στο 58’ με καλό σουτ του Έρικσεν, ενώ στο 64’ είχε χαμένο πέναλτι με τον Λαμέλα, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπράβο από την άσπρη βούλα. Στο 80’ ο Γιορίς απόκρουσε σουτ του Αγκουέρο και το 2-0 υπέρ της Τότεναμ έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.