Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Με ανατροπή η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2016 16:36
Με εύστοχο πέναλτι του Μίλνερ στο 84’, η Λίβερπουλ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και ανέβηκε μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Προηγήθηκαν με Φερ (8’) οι «κύκνοι», ισοφάρισε ο Φιρμίνο (54’), που κέρδισε και το πέναλτι.

Έστω και δύσκολα, η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Σουόνσι στο «Λίμπερτι» και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε στην 2η θέση με 16 βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ».

Οι «κόκκινοι» ήταν απογοητευτικοί στο πρώτο ημίχρονο, αφού δεν είχαν ούτε ένα σουτ στον στόχο. Αντίθετα, η Σουόνσι κατάφερε να προηγηθεί στο 8ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Φερ, ύστερα από αδράνεια των φιλοξενούμενων σε εκτέλεση κόρνερ των «κύκνων». Αυτό ήταν το 16ο γκολ που δέχεται η ομάδα του Μερσεσάιντ από στημένη φάση μετά τον ερχομό του Κλοπ.

Οι παίκτες της Σουόνσι έκλειναν όλους τους χώρους και μάλιστα είχαν δύο καλές στιγμές με Κορκ (21’) και Σίγκουρτσον (44’) για ένα δεύτερο τέρμα. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ έχασε με τραυματισμό τον Λαλάνα (25’), ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Στάριτζ.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 54’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με κοντινή κεφαλιά του Φιρμίνο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, απείλησαν με Κουτίνιο (58’), Μανέ (69’), όμως το δεύτερο γκολ δεν έρχονταν.

Ωστόσο στο 83’ ο Μπάροου δεν έδιωξε σωστά την μπάλα, ο Φιρμίνο προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την γκέλα κι ο Ράνχελ τον έσπρωξε στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι. Αυτό το μετουσίωσε σε γκολ ο Μίλνερ, φτάνοντας ήδη τα 4 γκολ από την άσπρη βούλα στο φετινό πρωτάθλημα. Η μοναδική ευκαιρία για την Σουόνσι ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Φαν ντερ Χουρν να μην καταφέρνει από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.