Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα αποκάλυψη: Ο Ρέντναπ βιντεοσκοπήθηκε να λέει ότι παίκτες του στοιχημάτισαν σε δικό τους ματς

Νέα αποκάλυψη: Ο Ρέντναπ βιντεοσκοπήθηκε να λέει ότι παίκτες του στοιχημάτισαν σε δικό τους ματς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2016 03:32
Οι αποκαλύψει της «Telegraph» στο αγγλικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται, με τον Χάρι Ρέντναπ να βρίσκεται αυτή τη φορά στο προσκήνιο. Ο Άγγλος προπονητής πιάστηκε σε βίντεο να εκμυστηρεύεται ότι παίκτες του είχαν στοιχηματίσει μεγάλα ποσά σε δικό τους παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό σε ποια ομάδα βρίσκονταν εκείνο το διάστημα.

Λίγες μόνο ημέρες μετά το σκάνδαλο με τον Σαμ Αλαρντάις, που του κόστισε τη θέση του στην Εθνική Αγγλίας, η «Telegraph» επέστρεψε με νέες αποκαλύψεις. Η αγγλική εφημερίδα δημοσίευσε βίντεο με τον Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος αποκαλύπτει (χωρίς να γνώριζε ότι βιντεοσκοπείται) ότι παίκτες του είχαν στοιχηματίσει μεγάλα ποσά σε δικό τους παιχνίδι, κάτι που φυσικά απαγορεύεται από τους κανόνες της FA.

Για νομικούς λόγους, η εφημερίδα κρατά κρυφά τα ονόματα των παικτών, την ταυτότητα του παιχνιδιού, αλλά και την ομάδα στην οποία βρίσκονταν εκείνο το διάστημα ο Άγγλος τεχνικός (έχει περάσει από Τότεναμ, Πόρτσμουθ, Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ, Μπόρνμουθ και ΚΠΡ). Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι παίκτες είχαν στοιχηματίσει να κερδίσουν οι ίδιοι το ματς, ενώ ο Ρέντναπ δεν γνώριζε εξ’ αρχής για το στοίχημα των παικτών.

Η στιγμή της βιντεοσκόπησης έγινε τον Ιούλιο και όπως και στην περίπτωση του Αλαρντάις, οι δημοσιογράφοι παρουσιάστηκαν ως μεσάζοντες μίας υποτιθέμενης εταιρίας από την Άπω Ανατολή. Στο σημείο συνάντησης ήταν και ο ατζέντης, Νταξ Πράις, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως παίκτης της ομάδας του Ρέντναπ τον πήρε τηλέφωνο και του πρότεινε να βάλει υποθήκη το σπίτι του! Ο ίδιος πρόσθεσε πως ένας παίκτης είχε ποντάρει 20 χιλιάδες και πως ακόμα και παίκτες της αντίπαλης ομάδας είχαν στοιχηματίσει στο ματς.

Όπως αναφέρεται στην είδηση, οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν με υψηλή απόδοση τη νίκη της ομάδας του Ρέντναπ, ενδεχομένως διότι το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για την ομάδα του. Παρόλα αυτά ο Άγγλος τεχνικός χρησιμοποίησε βασική ομάδα, που τελικά επικράτησε εύκολα στο παιχνίδι (δεν αποκαλύπτεται το σκορ).

Η Telegraph επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Ρέντναπ, ο οποίος παραδέχτηκε ότι γνώριζε το συμβάν, αλλά πρόσθεσε: «Ποιος νοιάζεται για αυτό;». Οι υπεύθυνοι της εφημερίδας τον ενημέρωσαν πως είναι ενάντια των κανονισμών, με τον Άγγλο τεχνικό να προσθέτει: «Ναι ε; Οκ. Νομίζω όχι για εκείνο το διάστημα. Δεν έπαιξαν για την άλλη ομάδα, στοιχημάτισαν τη δική τους ομάδα».

Παράλληλα, ο Ρέντναπ ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ για το αν ενδιαφέρεται να εμπλακεί με την υποτιθέμενη εταιρία της Άνω Ανατολής σχετικά με το πώς να βγάλει χρήματα από ποσοστά σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών (απαγορεύεται στους κανονισμούς της FA). Ο Άγγλος τεχνικός εμφανίστηκε πρόθυμος να τους βοηθήσει και να συνεργαστεί μαζί τους, αν και στη τηλεφωνική ομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους της «Telegraph», διέψευσε ότι σκόπευε να εμπλακεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.