Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Γουόλκοτ η Άρσεναλ, το γύρισε η Παρί

Τσάμπιονς Λιγκ: Με Γουόλκοτ η Άρσεναλ, το γύρισε η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2016 00:39
Με τον Γουόλκοτ να πετυχαίνει δύο γκολ, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Βασιλεία στο Λονδίνο και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Παρί Σεν Ζερμέν, που επικράτησε με ανατροπή (3-1) της Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Άρσεναλ. Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν με 2-0 την Βασιλεία στο «Έμιρειτς» και έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στον όμιλο.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ήταν ο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ των Λονδρέζων (7’, 26’), έπειτα από ασίστ των Σάντσες. Σαφώς πιο χαλαρή στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ, διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.

Εκεί συγκατοικεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία κέρδισε με 3-1 την Λουντογκόρετς στην Βουλγαρία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Νατάναελ, όμως η Παρί ισοφάρισε στο 41’ με τον Ματουιντί. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 55’ με κεφαλιά του Καβάνι και λίγα λεπτά μετά, η Λουντογκόρετς έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2. Τελικώς, στο 61’ ο Καβάνι πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη των Παριζιάνων.

Η βαθμολογία:


1. Άρσεναλ 4
2. Παρί Σεν Ζερμέν 4
3. Βασιλεία 1
4. Λουντογκόρετς 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.