Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα, γκέλαρε η Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα, γκέλαρε η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2016 23:47
Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου μετά την ισοπαλία (3-3) της Μάντσεστερ Σίτι με την Σέλτικ στη Γλασκώβη.

Έστω και δύσκολα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-1 την Γκλάντμπαχ στη Γερμανία και απέκτησε διαφορά δύο βαθμών από την Μάντσεστερ Σίτι πριν τις μεταξύ τους μονομαχίες για την πρωτιά του ομίλου.

Η απουσία του Λιονέλ Μέσι έκανε την εμφάνιση της, καθώς η συμμετοχή του Πάκο Αλκάθερ στη βασική ενδεκάδα δεν βοήθησε τους Καταλανούς. Ο μικρός αδελφός του Εντέν Αζάρ, Τοργκάν, ήταν αυτός που στο 34' άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς, με κοντινό πλασέ έπειτα από την προσπάθεια του Νταχούντ.

Στο 60’ ο Ενρίκε πέρασε στο ματς τον Τουράν και πέντε λεπτά μετά ο Τούρκος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 σκοράροντας με ωραίο σουτ, έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ. Η ανατροπή για τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώθηκε στο 74’, με τον Σουάρες να πιάνει το σουτ και τον Ζόμερ να χάνει τη μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Πικέ να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Ματσάρα χωρίς νικητή στη Γλασκώβη


Τσάμπιονς Λιγκ: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα, γκέλαρε η Σίτι
Η Σέλτικ προηγήθηκε τρεις φορές κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, οι «πολίτες» απάντησαν ισάριθμες φορές και το τελικό 3-3 στη Γλασκώβη υποχρέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην πρώτη του απώλεια στον πάγκο της νέας του ομάδας.

Οι ευκαιρίες χάνονταν η μια μετά την άλλη, με την Σέλτικ να προηγείται από το 3ο λεπτό με τον Ντεμπελέ και την Σίτι να απαντά στο 11’ με τον Φερναντίνιο. Στο 20’ ο Στέρλινγκ στην προσπάθεια του να κόψει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1, όμως στο 28’ διόρθωσε το λάθος του, κάνοντας το 2-2 με ωραία προσπάθεια.

Στο 47’ ο Ντεμπελέ έγραψε το 3-2 με τρομερό γυριστό, όμως στο 58’ η Σίτι βρήκε ξανά απάντηση, ισοφαρίζοντας σε 3-3 με τον Νολίτο. Οι «πολίτες» είχαν ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή, ωστόσο η ισοπαλία έμεινε μέχρι το φινάλε και η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρέθηκε στο -2 από την Μπαρτσελόνα.

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 6
2. Μάντσεστερ Σίτι 4
3. Σέλτικ 1
4. Γκλάντμπαχ 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.