Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέλυσε την Μπενφίκα η Νάπολι

Τσάμπιονς Λιγκ: Διέλυσε την Μπενφίκα η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/9/2016 23:40
Με τρία γκολ σε διάστημα εφτά λεπτών, η Νάπολι διέλυσε με 4-2 την Μπενφίκα στο «Σαν Πάολο» και έκανε το «2 στα 2» στον όμιλο.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Νάπολι απέναντι στην Μπενφίκα! Οι «παρτενοπέι» πήραν εμφατική νίκη με 4-2 στο «Σαν Πάολο και διπλασίασαν τις νίκες τους στον όμιλο, κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρωτιά του γκρουπ.

Ο Μήτρογλου ξεκίνησε βασικός και στα πρώτα λεπτά είχε καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ, με τον Ρέινα να αποκρούει το πλασέ του Έλληνα επιθετικού. Η συνέχεια άνηκε στην Νάπολι, η οποία «έγραψε» το 1-0 στο 20ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Χάμσικ.

Η Μπενφίκα δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο ξεκίνημα της επανάληψης δέχτηκε τρία γκολ σε διάστημα εφτά λεπτών. Στο 51’ ο Μέρτενς «έγραψε» το 2-0 με απευθείας φάουλ, στο 54’ ο Μίλικ μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καγιεχόν από τον Σέζαρ και στο 58’ ο Μέρτενς πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα μετά από λανθασμένη έξοδο του γκολκίπερ των «αετών».

Το μόνο που κατάφερε η Μπενφίκα ήταν να μειώσει σε 4-2, χάρη σε τέρματα των Γκέδες (71’) και Σάλβιο (86’), ύστερα από λάθη στην άμυνα της Νάπολι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μπεσίκτας και Ντιναμό Κιέβου αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Κωνσταντινούπολη και παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Κουαρέσμα, όμως στο 65’ πλήρωσαν το λάθος του Ριμπάλκα και οι Ουκρανοί ισοφάρισαν με τον Τσιγκανκοβ .

Η βαθμολογία:


1 Νάπολι 6
2. Μπεσίκτας 2
3. Μπενφίκα 1
4. Ντιναμό Κιέβου 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.