Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα ήττα για Γιουνάιτεντ!

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα ήττα για Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2016 15:59
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 3-1 από την Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και γνώρισε τρίτη σερί ήττα σ’ όλες τις διοργανώσεις, μένοντας έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Τρίτη σερί «σφαλιάρα» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο. Η Γουότφορντ πήρε εντυπωσιακή νίκη με 3-1 στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και κέρδισε τους «κόκκινους διαβόλους» για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια!

Με εξαίρεση ένα μακρινό σουτ του Πογκμπά (31’) που τράνταξε το δοκάρι του Γκόμεζ, η Γιουνάιτεντ δεν απείλησε σε κανένα σημείο την Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν και στο 34’ πέτυχαν το 1-0 με εύστοχο πλασέ του Καπού.

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε υποτονικά και στην επανάληψη, ωστόσο στο 62’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια. Ο Ράσφορντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπεχράμι στην σέντρα του Ιμπραΐμοβιτς και ισοφάρισε σε 1-1. Το μομέντουμ άνηκε πλέον στους «κόκκινους διαβόλους», που πίεσαν για την ανατροπή και στο 79’ είχαν μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Ζλάταν για το 2-1.

Όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα η ομάδα του Μουρίνιο θα ολοκλήρωνε την ανατροπή και θα έπαιρνε το τρίποντο. Αμ δε… Στο 82’ ο Ματσάρι πέρασε στο ματς τον Σούνινγκα και στο επόμενο λεπτό ο Κολομβιανός έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Γουότφορντ, εκμεταλλευόμενος την αμυντική ολιγωρία στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει από τη ψυχρολουσία και στις καθυστερήσεις η «χρυσή» αλλαγή του Ματσάρι κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Φελαϊνί, δίνοντας την ευκαιρία στον Ντίνεϊ να διαμορφώσει το ιστορικό 3-1 υπέρ της Γουότφορντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.