Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2016 21:51
Με γκολ των Μπακασέτα (18’) και Βάργκας (87’), η ΑΕΚ πέρασε με 2-0 από την Βέροια και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Δύο δοκάρια είχε στο πρώτο μέρος η «Ένωση», που δεν έδειξε ανάλογο πρόσωπο στην επανάληψη, αλλά πέτυχε δεύτερο γκολ στο φινάλε, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Μετά την τεσσάρα στην Ξάνθη, η ΑΕΚ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βέροιας και έκανε το «2 στα 2» στη σεζόν. Με τον Μπακασέτα να έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ, η «Ένωση» έφυγε με τρεις βαθμούς από την πρωτεύουσα της Ημαθίας, έχοντας και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος για να διευρύνει το προβάδισμα της. Παρόλα αυτά η κακή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου μέρους από την ομάδα του Κετσπάγια, άφησε για αρκετή ώρα τη Βέροια στο ματς, κάτι που εντέλει δεν το πλήρωσε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δραστήριοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο και στο 13’ «άγγιξε» το γκολ, έχοντας δοκάρι με σουτ του Μάνταλου. Το 0-1 δεν άργησε να έρθει, αφού πέντε λεπτά μετά, ο Μπακασέτας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον Λόπεθ να έχει ευθύνη στο γκολ.

Στο 28’ η Βέροια είχε «χρυσή» ευκαιρία για να φέρει το σκορ στα ίσια, με τον Ανέστη να χάνει τη μπάλα από τα χέρια του και τον Σιμόες να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Καπετάνου. Δύο λεπτά μετά, το σουτ του Μπακασέτα έφυγε δίπλα από το δοκάρι και στο 41’ ο Βάργκας πήρε τη θέση του Αλμέιδα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Μπακασέτας πήγε στην κορυφή της επίθεσης και στο 43’ θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα του, έχοντας δοκάρι σε τετ-α-τετ με τον Λόπεθ.

Στην επανάληψη, η Βέροια προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς, έχοντας καλή στιγμή στο 55’ με σέντρα του Κάλβο, όμως ο Ανέστης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια προ του Καπετάνου. Οι παίκτες της ΑΕΚ υπέπιπταν σε αρκετά λάθη, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να τα εκμεταλλευτούν και να απειλήσουν σημαντικά την «Ένωση».

Μάλιστα, η ομάδα του Κεπτσάγια είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει το ματς, όμως Μπακασέτας (70’) και Πλατέλλας (79’) δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ. Η ΑΕΚ δεν «καθάρισε» νωρίς το ματς αλλά τελικά δεν το πλήρωσε και στο 87’ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Βάργκας. Ο Μπακασέτας «πάτησε» με τακουνάκι στον Βάργκας, ο οποίος δεν κατάφερε σε πρώτο χρόνο να νικήσει τον Λόπεθ, όμως ο ίδιος πήρε το... ριμπάουντ και με νέο σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.