Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μεσημεριανός περίπατος για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μεσημεριανός περίπατος για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/9/2016 16:00
Λίγες ημέρες μετά την 7αρα στην Σέλτικ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 την Λεγκανές εκτός έδρας και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Δύο γκολ και μια ασίστ ο Μέσι (15’, 55’ πεν.), Σουάρες (31’), Νείμάρ (44’) και Ραφίνια (64’) τα άλλα τέρματα των Καταλανών.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην νεοφώτιστη Λεγκανές. Οι Καταλανοί πήραν εμφατική εκτός έδρας νίκη με 5-1 και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από την Αλαβές.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε «καθάρισε» από τον ημίχρονο την υπόθεση νίκη, με το «MSN» να αναλαμβάνει δράση... Στο 15’ ο Μέσι εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σουάρες και «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 31’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Ουρουγουανό να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ μετά από πάρε-βάλε του «Λίο».

Η Λεγκανές θα μπορούσε να μειώσει στο 34’ όμως πρώτα ο Τερ Στέγκεν και ύστερα ο Ουμτιτί έδιωξαν σωτήρια τις προσπάθειες του Ματσίς. Η Μπαρτσελόνα γλίτωσε το γκολ και δέκα λεπτά μετά πέτυχε τρίτο, με τον Σουάρες να «σερβίρει» στον Νεϊμάρ και τον Βραζιλιάνο να σκοράρει σε κενή εστία για το 3-0.

Το παιχνίδι είχε πάρει διαδικαστικό χαρακτήρα, ωστόσο η Μπαρτσελόνα συνέχιζε να πιέζει για περισσότερα τέρματα. Στο 54’ ο Νεϊμάρ ανατράπηκε στην περιοχή και ο Μέσι μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο συμπαίκτης του, «γράφοντας» το 4-0. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Αργεντινός σκόραρε σε 34η διαφορετική ισπανική ομάδα στην Πριμέρα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μόνο από τον Ραούλ (35).

Το 5ο γκολ της Μπαρτσελόνα πέτυχε ο Ραφίνια (64’) με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, σκοράροντας για πρώτη φορά στην Πριμέρα μετά τον Νοέμβριο του 2013. Στο 80’ η Λεγκανές κατάφερε να σκοράρει το πρώτο εντός έδρας γκολ της ιστορίας της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τον Γκάμπριελ να διαμορφώνει το τελικό 5-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.