Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το Μιλάνο η Μπερ Σεβά!

Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το Μιλάνο η Μπερ Σεβά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/9/2016 00:53
Η Χαποέλ Μπερ Σεβά κέρδισε με 2-0 την Ίντερ στο Μιλάνο, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής. «Τριάρα» η Σαουθάμπτον, «διπλά» για Σάλκε, Σαχτάρ.

Εφιαλτική ήταν η επιστροφή της Ίντερ στην Ευρώπη, αφού οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν με 2-0 στο Μιλάνο από την Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Η ομάδα του Ισραήλ, που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, προηγήθηκε στο 54’ με τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ Μιγκέλ, Βίτορ και στο 69’ πέτυχε δεύτερο γκολ με απευθείας φάουλ του Μπουζάγκλο. Οι «νερατζούρι» ήταν απογοητευτικοί και στο 89’ γλίτωσαν το τρίτο γκολ, με την Χάποελ να είχε δοκάρι με τον Μπιτόν.

Τριάρα η Σαουθάμπτον, «διπλά» γα Σάλκε, Σαχτάρ


Γιουρόπα Λιγκ: «Άλωσε» το Μιλάνο η Μπερ Σεβά!
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σαουθάμπτον έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Σπάρτα Πράγας. Οι «Άγιοι» πήραν εμφατική εντός έδρας νίκη με 3-0 και ξεκίνησαν με το δεξί την πορεία τους στο θεσμό.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κλοντ Πιέλ ήταν ο Τσάρλι Όστιν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ πριν το πρώτο μισάωρο (5’ πεν., 27’). Η Σπάρτα δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και στο 90+2’ ο Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στον 9ο όμιλο, η Σάλκε πέρασε με 1-0 από την έδρα της Νις χάρη στο γκολ του Μπάμπα στο 75ο λεπτό. «Διπλό» και στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, με την Κρασνοντάρ να επικρατεί με 1-0 της Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία.

Η Βιγιαρεάλ βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2ο λεπτό από τη Ζυριχή, ωστόσο έκανε την ανατροπή (2-1) χάρη στα γκολ των Πάτο (28’) και Ντος Σάντος (45+1’). Στο άλλο ματς, η Οσμάνλισπορ κέρδισε με 2-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου και ισοβαθμεί με τους Ισπανούς στην κορυφή του γκρουπ.

Με γκολ του Φακούντο Φερέιρα (76’) η Σαχτάρ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Κόνιασπορ, ενώ Μπράγκα και Γάνδη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Πορτογαλία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.