Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιτέθηκε στον Ντεγκρά ο Κούγιας, αποχώρησε ο παίκτης!

Επιτέθηκε στον Ντεγκρά ο Κούγιας, αποχώρησε ο παίκτης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2016 00:23
Τρομερά πράγματα στην ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια να επιτίθενται στην φυσούνα στον Ματίας Ντεγκρά, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Ζήτησε να φύγει ο Αργεντινός τερματοφύλακας, που πλέον αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον σύλλογο

Ο γκολκίπερ της ΑΕΛ, Ματίας Ντεγκρά υπέπεσε σε μεγάλο λάθος στο 2-2 των «βυσσινί» με τον Ηρακλή, δίνοντας ουσιαστικά έτοιμο γκολ στον Λεοζίνιο, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης στην Λάρισα.

Τα όσα ακολούθησαν στο φινάλε του αγώνα ήταν άνευ προηγουμένου… Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στην φυσούνα στον Αργεντινό γκολκίπερ και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες τον χαστούκισε! Ο Ντεγκρά από την πλευρά του ζήτησε από τον μάνατζέρ του να κάνει όποιες ενέργειες χρειάζονται για να λυθεί το συμβόλαιό του, το οποίο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας.

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει στις 23:00 το συμβόλαιο με τον Ματίας Ντεγκρά».

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αναστασιάδη για τον Αργεντινό γκολκίπερ πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου:

«Ό,τι πούμε τώρα θα είναι λάθος. Είμαστε σε κατάσταση αναβρασμού μπορώ να πω. Εγώ είμαι άνθρωπος ο οποίος πολύ δύσκολα παίρνω αποφάσεις, αλλά για το συγκεκριμένο πιστεύω πως θα πρέπει να τελειώνει το θέμα. Του το είπα άλλωστε μετά το παιχνίδι. Ο Ντεγκρά ήταν δική μου επιλογή, εγώ τον έφερα στην ομάδα. Είναι καλός τερματοφύλακας. Εγώ πάντα έλεγα ότι καλός τερματοφύλακας είναι αυτός που δεν πιάνει την μπάλα. Ο Ντεγκρά δεν έπιασε τη μπάλα και φάγαμε δυο γκολ. Η ΑΕΛ έχει άλλους δύο καλούς τερματοφύλακες. Ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε...»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.