Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα με... όργια Λουκάκου η Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα με... όργια Λουκάκου η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2016 00:08
Με τον Λουκάκου να πετυχαίνει χατ-τρικ σε 11 λεπτά (60’, 68’, 71’), η Έβερτον κέρδισε με 3-0 την Σάντερλαντ στο «Στάδιο του Φωτός» και έπιασε την Τσέλσι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 4 ματς.

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της Έβερτον υπό τις οδηγίες του Ρόναλντ Κούμαν. Τα «ζαχαρωτά» πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Σάντερλαντ και έφτασαν τις τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, όντας στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες είχε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο 10ο λεπτό, με τον Ντεφό να αστοχεί σχεδόν από το ύψος της μικρής περιοχής. Δύο λεπτά μετά, ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Πίκφορντ πρόσφερε ένα από τα highlight του αγώνα, διώχνοντας εντυπωσιακά με το ένα χέρι την κοντινή κεφαλιά του Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός μπορεί να μην βρήκε δίχτυα στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη χρειάστηκε έντεκα λεπτά για να σημειώσει χατ-τρικ. Στο 60’ ο φορ των «ζαχαρωτών» «έγραψε» το 1-0 με κοντινή κεφαλιά ενώ τρία λεπτά μετά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Σάντερλαντ.

Ωστόσο ο ίδιος αξιοποίησε στο 68’ τη σέντρα ακριβείς του Μπολάσι και με νέα κοντινή κεφαλιά διπλασίασε το σκορ της ομάδας του. Οι αμυντικοί της Σάντερλαντ ήταν αποκαρδιωτικοί και στο 71’ ο Βέλγος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από κάθετη πάσα του Μιραλάς. Μάλιστα, με την αποψινή του εμφάνιση, ο Λουκάκου έβαλε τέλος σε ένα σερί σχεδόν 16 ωρών χωρίς γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.