Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με εξάρα για Ολυμπιακό!

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος με εξάρα για Ολυμπιακό!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2016 22:20
Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 6-1 την Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του στο πρωτάθλημα. Χατ-τρικ ο Ιντέγε (25’, 61’, 89’), Σεμπά (27’), Ελιουνούσι (41’) και Μιλιβόγιεβιτς (49’) οι άλλοι σκόρερ.

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βέροια. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν έξι γκολ στην Βέροια (6-1) και ξεκίνησαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο στα πρώτα 25 λεπτά δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική, με τον Ιντέγε να κάνει την αρχή ανοίγοντας το σκορ στο 25’, έπειτα από ωραίο γύρισμα του Μαρίν.

Δύο λεπτά μετά (27’), Ελιουνούσι και Μαρίν συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον Γερμανό να κάνει τη σέντρα και τον Σεμπά να «γράφει» το 2-0 με κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 29’ ο Μαρίν θα μπορούσε να προσθέσει τρίτη ασίστ στο ενεργητικό του, όμως η κεφαλιά-ψαράκι του Ελιουνούσι κατέληξε στο δοκάρι.

Ο Νορβηγός κατάφερε να μπει στον πίνακα των σκόρερ στο 41’, σκοράροντας με πλασέ στην κίνηση έπειτα από πάσα του Ιντέγε. Το 3-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, με τους παίκτες του Μπέντο να συνεχίζουν με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος.

Στο 48’ ο Λόπεθ έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μιλιβόγιεβιτς, όμως στο επόμενο λεπτό ο Σέρβος μέσος νίκησε τον γκολκίπερ της Βέροιας, «γράφοντας» το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλα κενά στην άμυνα και στο 61’ ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Ο Ντε λα Μπέγια έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ιντέγε απ' το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 5-0, πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ.

Η Βέροια κατάφερε να μειώσει στο 74’ με τον Καπετάνο, ο οποίος απέφυγε ωραίο τον Ρέτσο και μείωσε το σκορ σε 5-1. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει για ένα έκτο γκολ, είχε δύο καλές στιγμές με Ιντέγε και Καρντόσο (πέρασε στο ματς στο 70’), ώσπου στο 89’ ο πρώτος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από ασίστ του Φιγκέιρας. Μάλιστα, μετά το γκολ ο Νιγηριανός τραυματίστηκε και δεν πέρασε ξανά στο ματς.

Το 6-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα, με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, η Βέροια «καίγεται» μόνο για την απόφαση της ΕΕΑ να μην της χορηγήσει άδεια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό από μία κατηγορία έως και αποβολή από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.