Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Με το δεξί ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2016 20:18
Με γκολ των Μπίσεσβαρ (2’) και Ροντρίγκες (27’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και «έσβησε» το -3 της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί. Ευκαιρίες και δοκάρια για περισσότερα γκολ είχαν οι Θεσσαλονικείς, μείωσαν στις καθυστερήσεις με Ουάρντα οι Αγρινιώτες.

Με επιβλητικό τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρια για περισσότερα γκολ.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να προηγηθούν με το… καλημέρα στο ματς, καθώς στο 2’ ο Μπίσεσβαρ εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Μύγα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Ίβιτς, με τους γηπεδούχους να είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς.

Στο 4’ ο Κυριακίδης έδιωξε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Ροντρίγκες, ενώ στο 19’ απομάκρυνε και το κοντινό σουτ του Κρέσπο. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν εξαιρετικός και στο 24’ προχώρησε σε νέα απόκρουση, αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Μάτος.

Η πίεση του ΠΑΟΚ για το 2-0 απέδωσε καρπούς στο 27’. Ο Ροντρίγκες έδωσε στον Κλάους, αυτός με τακουνάκι ξαναβρήκε τον συμπαίκτη του, που πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα στο 9’, οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο στο πρώτο μέρος και στο 45+1’ στάθηκαν τυχεροί, αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι μετά από κοντινή κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη. Σε δύο περιπτώσεις ο Μπίσεσβαρ (51’, 56’) δεν κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα του, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 65’ με ένα άστοχο πλασέ του Τομανέ από το ύψος της περιοχής.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε ένα τρίτο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 76’ ο Περέιρα δεν έκανε το κοντρόλ προ κενής εστίας, ενώ στο 81’ ο Αργεντινός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Εφτά λεπτά μετά, ο Κυριακίδης έδιωξε το μακρινό σουτ του Πέλκα και στο 90+1’ ο Παναιτωλικός κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής. Ο Ουάρντα επωφελήθηκε το λάθος του Βαρέλα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γλύκο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Πρώτη νίκη αλλά μηδέν βαθμούς εις το πηλίκο για τον ΠΑΟΚ, που κουβαλούσε ποινή τριών βαθμών από την περασμένη σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.