Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο... Τσίπρας άλλαξε την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ

Ο... Τσίπρας άλλαξε την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2016 18:08
Τελικά, το ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/9) και το Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος θα γίνει το Σάββατο (10/9), λόγω της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αλλαγή στο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ, που ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο από την 3η αγωνιστική, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Λόγω της παρουσίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, η Αστυνομία ζήτησε την αλλαγή της διεξαγωγής του ματς ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός. Έτσι, η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε το συγκεκριμένο παιχνίδι να γίνει την Κυριακή, ενώ μια ημέρα νωρίτερα θα διεξαχθεί ο αγώνας Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, ενόψει της προγραμματισμένης παρουσίας του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, οι κάτωθι αγώνες στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Σάββατο στις 18:15).

• Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Κυριακή στις 18:15)» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.