Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φώναξαν «παρών» Άρης και… Ρινάλντι

Φώναξαν «παρών» Άρης και… Ρινάλντι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2016 22:32
Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, με τους «κίτρινους» να δείχνουν πανέτοιμοι για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Στους διασωθέντες των «πρασίνων» ο Ρινάλντι, που σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Δεν είχε νικητή το φιλικό του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους «κίτρινους» να παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο έχοντας κάποιες καλές στιγμές για να πάρουν και τη νίκη.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 6ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ με τακουνάκι του Καπνίδη. Ο Ρέις έδιωξε την τελευταία στιγμή και στο 14’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Μετά από σέντρα του Μέστο, ο Ρινάλντι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστία του Διούδη για το 1-0.

Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 25’ ο Ρινάλντι είχε καλή στιγμή με σουτ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδα του. Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Άρης ανέβασε ξανά την απόδοση του, έχοντας κάποιες σημαντικές στιγμές για το 1-1.

Στο 36’ ο Στιλ απόκρουσε με τα πόδια την πάσα του Ανάκογλου προς τον Ντούνη, ενώ στο 38’ οι «κίτρινοι» είχαν τριπλή ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο Στιλ έδιωξε αρχικά το σουτ του Τάτου, στη συνέχεια ο Ρέις απομάκρυνε την προσπάθεια του Ιντζίδη και ακολούθησε η κόντρα του Ρέις στο σουτ του Ανάκογλου.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 49’ ο Στιλ απομάκρυνε σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Βουτσιά, ενώ στο 66’ ο Μιλούνοβιτς έφυγε τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο (πήρε τη θέση του Στιλ), όμως δεν έκανε καλό τελείωμα και ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» έδιωξε.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 69’. Ο Μολέντο ανέτρεψε τον Ίλιτς στην περιοχή και ο Τάτος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Άρης συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας και δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (75’ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46’ Βουτσιάς), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ανάκογλου (46’ Μιλούνοβιτς), Αντρέου (75’ Παυλίδης), Ρόβας (61’ Νέτο), Τάτος (85’ Ντόγος), Ντούνης (77’ Τζανακάκης), Καπνίδης (46’ Ίλιτς).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ (62’ Οδ. Βλαχοδήμος), Mέστο (62’ Μαρινάκης), Xουχούμης (46’ Μολέδο), Pέις, Kουτρουμπής, Λεντέσμα (74’ Στάικος), Zέκα (90’ Αγγελόπουλος), Λέτο (46’ Βλαχοδήμος), Bιγιαφάνιες, Iμπάρμπο (90’ Χατζηγιοβάνης), Pινάλντι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.