Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τριάρα στην Κύπρο η ΑΕΚ, σούπερ ντεμπούτο για Χριστοδουλόπουλο (video)

Τριάρα στην Κύπρο η ΑΕΚ, σούπερ ντεμπούτο για Χριστοδουλόπουλο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/9/2016 22:10
Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 την Ανόρθωση σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο και επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις μετά την ήττα-σοκ από τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ. Αγκουιλάρ (2’ αυτ.) και Αλμέιδα (49’) τα άλλα γκολ της «Ένωσης», ντεμπούτο για Λέσκοτ.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 την Ανόρθωση σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο, έχοντας πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο Έλληνας εξτρέμ συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του, ενώ «έφτιαξε» ακόμα ένα τέρμα για τον Ούγκο Αλμέιδα.

Η «Ένωση» προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Αγκουιλάρ όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την υπεροχή αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την Ανόρθωση για ένα δεύτερο τέρμα. Μετά το πρώτο τέταρτο, οι Κύπριοι κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο και στο 36’ ο Γκονσάλβες ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντίντακ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράματα άλλαξαν άρδην. Ο Κετσπάγια πέρασε στο ματς τους Αλμέιδα, Χριστοδουλόπουλο και Αραβίδη (αντί των Πέκχαρντ, Βάργκας, Πλατέλλα), δίνοντας επιθετική πνοή στην «Ένωση».

Το γκολ δεν άργησε να έρθει αφού στο 49’ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε στο πέναλτι για τον Αραβίδη, εκείνος δεν μπόρεσε να σουτάρει, όμως η μπάλα έφτασε στον Αλμέιδα και αυτός από κοντά «έγραψε» το 2-1.

Το 3ο γκολ ήρθε στο 73’ από τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Έλληνας άσος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Αλμέιδα και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Στα τελευταία λεπτά η Ανόρθωση είχε κάποιες καλές στιγμές για να μειώσει, όμως το σκορ παρέμεινε αμετάβλητο μέχρι το φινάλε. Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε και ο Λέσκοτ, ο οποίος ήταν σταθερός αλλά φάνηκε βαρύς και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να μπει στο κλίμα της ομάδας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.