Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντονής: «Αν συμβεί το παραμικρό, θα κλείσουν τα γήπεδα»

Κοντονής: «Αν συμβεί το παραμικρό, θα κλείσουν τα γήπεδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2016 23:54
Ο Σταύρος Κοντονής, στην διάρκεια της συνάντησης με τους εκπροσώπους των ομάδων, προειδοποίησε πως σε περίπτωση επεισοδίων θα κλείσει όλα τα γήπεδα.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Στράτο και τους ιδιοκτήτες-εκπροσώπους των 16 ΠΑΕ, όπου τους ξεκαθάρισε πως είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το κλίμα στα γήπεδα.

Μάλιστα, τους προειδοποίησε πως εφόσον συμβεί το παραμικρό, θα κλείσει όλα τα γήπεδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοντονή προς τους ιδιοκτήτες –εκπροσώπους των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ:

«Εφόσον κριθεί ότι δεν τίθεται λόγος ανανέωσης της απόφασης αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα θα αρχίσει. Σε κάθε περίπτωση, σας καθιστώ αποκλείστηκα υπεύθυνους για το κλίμα στα γήπεδα και τον έλεγχο των οπαδών σας.

Εάν γίνει το παραμικρό θα κλείσουν όλα τα γήπεδα και έχω ενημερώσει σχετικά τη FIFA και την UEFA. Ουδείς επιθυμεί πλέον να ανεχθεί τις αθλιότητες στα ελληνικά γήπεδα και σας λέω ευθέως μην προσπαθήσετε να με δοκιμάσετε. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.