Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη στο 87’ για τη Σίτι του Γκουαρδιόλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2016 22:10
Με αυτογκόλ του ΜακΝερ στο 87’, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-1 την Σάντερλαντ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε ντεμπούτο με το δεξί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αγκουέρο το άλλο γκολ (4’), ισοφάρισε προσωρινά ο Ντεφό (71’).

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Σάντερλαντ στο «Έτιχαντ» (2-1) και ο Πεπ Γκουαρδιόλα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «πολίτες», αφού στο 3’ ο Στέρλινγκ κέρδισε πέναλτι και ο Αγκουέρο το μετουσίωσε σε γκολ, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. ΄

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού τα συντριπτικά ποσοστά κατοχής για την Σίτι δεν συνδυάζονταν με αξιόλογες ευκαιρίες. Η Σάντερλαντ δεν απειλούνταν ιδιαίτερα και μάλιστα στο 41’ είχε σημαντική στιγμή για το 1-1, με τον Καμπαγιέρο να αποκρούει σωτήρια το κοντινό πλασέ του Ντεφό.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ και τελικά το πλήρωσε στο 71’. Ο πρώην «πολίτης» Ρόντγουελ, έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ντεφό και αυτός ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Στο 83’ ο Μόγιες έβγαλε τον σκόρερ για να ρίξει έξτρα αμυντικό (ΜακΝερ) ωστόσο ο Β. Ιρλανδός αποδείχθηκε μοιραίος για τις «μαυρόγατες». Στο 87’ ο πρώην στόπερ της Γιουνάιτεντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου (13/8), Έβερτον και Τότεναμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Γκούντισον Παρκ» (5’ Μπάρκλει / 59’ Λαμέα), με τους «πετεινούς» να είχαν ευκαιρίες για να ολοκληρώσουν την ανατροπή… Με γκολ του Ροντόν, η Γουέστ Μπρομ «απέδρασε» με νίκη (1-0) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, ενώ εκτός έδρας νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Σουόνσι απέναντι στην Μπέρνλι.

Η Μίντλεσμπρο, στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Στόουκ. Ο Νεγρέδο άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, όμως οι «πότερς» απάντησαν στο 67’ με τον Σακίρι. Στον πάγκο έμεινε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος καθώς κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Βίκτορ Βαλντές.

Τέλος, ισόπαλο 1-1 έληξε και το παιχνίδι της Σαουθάμπτον με τη Γουότφορντ στο «Σεντ Μέρις». Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν βασικό τον Χοσέ Χολέμπας, προηγήθηκαν στο 9’ με τον Καπουέ, όμως οι «Άγιοι», στο ντεμπούτο του Πιέλ ισοφάρισαν στο 58’ με τον Ρέντμοντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.