Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μέσι ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Εθνική Αργεντινής!

Ο Μέσι ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Εθνική Αργεντινής!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2016 00:16
Την απόφαση να επιστρέψει στην Εθνική Αργεντινής εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των ξένων ΜΜΕ. «Δεν θέλω να δημιουργήσω άλλο πρόβλημα, αγαπώ αυτή τη χώρα», αναφέρει ο «Λίο».

Τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής θα φορέσει ξανά ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την «αλμπισελέστε» αμέσως μετά το δεύτερο σερί χαμένο τελικό στο Κόπα Αμέρικα, ωστόσο μετά το ραντεβού που είχε με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό , Εντγκάρδο Μπάουσα, έκανε… στροφή 180 μοιρών.

«Βλέπω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο και δεν θέλω να δημιουργήσω ακόμη ένα. Δεν θέλω να προκαλέσω κανένα κακό, πάντα προσπαθούσα να κάνω το αντίθετο και να βοηθώ όπου μπορούσα» δήλωσε ο Μέσι και πρόσθεσε:

«Πρέπει να διορθώσουμε πολλά στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά θα προτιμούσα να το κάνω εκ των έσω και όχι να ασκώ κριτική ως εξωτερικός παράγοντας. Πολλά πράγματα πέρασαν από το μυαλό μου την ημέρα του τελευταίου τελικού και σκέφτηκα σοβαρά να αποχωρήσω, αλλά αγαπώ αυτή τη χώρα και αυτή τη φανέλα.», αναφέρει σε επιστολή του ο 29χρονος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.