Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» το εισιτήριο ο Παναθηναϊκός (video)

Προκρ. Γιουρόπα Λιγκ: «Σφράγισε» το εισιτήριο ο Παναθηναϊκός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2016 21:59
Με γκολ των Ιμπάρμπο (46’) και Μπέρκ (73’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την ΆΪΚ στην Σουηδία και σε συνδυασμό με το 1-0 της Λεωφόρου, «σφράγισε» με άνεση το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα εμπόδιο απομένει προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 2-0 την ΆΪΚ στην Σουηδία και με συνολικό σκορ 3-0 προκρίθηκαν στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσουν το «παρών» στην αυριανή κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας (5/8, 14:00).

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι εμφάνισε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει τελική προσπάθεια, όντας ιδιαίτερα προσεκτικός στην άμυνα. Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο από την αντίπαλο τους, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Τα πράγματα άλλαξαν με το… καλησπέρα στην επανάληψη, αφού στο 46’ ο Μπέργκ βρήκε με κάθετη πάσα τον Ιμπάρμπο και ο Κολομβιανός με εξαιρετικό τελείωμα, «έγραψε» το 1-0. Το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών, αφού η ΆΙΚ χρειάζονταν πλέον τρία γκολ για να πάρει αυτή την πρόκριση. Σε δύο περιπτώσεις ο Κάλγκρεν σταμάτησε τους Λουντ (52’) και Μπέργκ (59’), ενώ στο 66’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με φάουλ του Ισιζάκι.

Τα πάντα τελείωσαν στο 73’, με τον Μπέργκ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με ωραίο πλασέ. Στα τελευταία λεπτά, η ΆΪΚ έψαξε το γκολ της τιμής, όμως ο Στιλ σε δύο περιπτώσεις δήλωσε «παρών», κρατώντας το 2-0 μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.