Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Ντροπιαστικός αποκλεισμός για Ολυμπιακό

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Ντροπιαστικός αποκλεισμός για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2016 22:55
Ένας απογοητευτικός Ολυμπιακός, ηττήθηκε με 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ και πλέον θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Τζέντεκ το γκολ των Ισραηλινών στο 79’.

Δεν θα κουνήσει σεντόνι ο Ολυμπιακός. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έγινε μάθημα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πραγματοποίησαν ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση, που είχε ως συνέπεια την ήττα-αποκλεισμό (1-0) από την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ.

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, δεν δικαιολόγησε σε κανένα σημείο τον τίτλο του φαβορί και έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Ο αποκλεισμός φυσικά προκαλεί μεγάλη οικονομική ζημιά ενώ αναμένεται να φέρει άμεσες εξελίξεις, με τον μέλλον του Βίκτορ στην ομάδα να είναι ιδιαίτερα αμφίβολο. Όπως το 2010, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε και πάλι στο Ισραήλ και πλέον θα διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μουδιασμένα στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ. Στο 10’ ο Μπίτον επιχείρησε διαγώνιο σουτ υποχρεώνοντας τον Καπίνο σε εντυπωσιακή επέμβαση. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ισορροπήσουν, ωστόσο είχαν μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία και προσπαθούσαν να απειλήσουν μόνο με μακρινά σουτ. Ενδεικτικό ότι η μοναδική αξιόλογη φάση ήρθε στο 26’, με τον Μπουχαλάκη να επιχειρεί το σουτ και τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Χάποελ.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν με σχετική ευκολία το μηδέν και στο φινάλε του ημιχρόνου είχαν σημαντική στιγμή με σουτ του Μέλικσον (η μπάλα λίγο άουτ) για να πάρουν το προβάδισμα. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν άλλαξε στην επανάληψη και στο 56’ ο Καπίνο χρειάστηκε να επέμβει με το πόδι σε σουτ του Νουακέμε για να κρατήσει το μηδέν.

Η κίνηση του Βίκτορ να βάλει τον Μαζουάκου στη θέση του Τσόρι (!) δεν βοήθησε τους «ερυθρολεύκους», που όχι μόνο δεν μπορούσαν να απειλήσουν, αλλά δεν έβγαζαν καθόλου νεύρο, δίνοντας την εικόνα ότι το παιχνίδι ήταν φιλικό προετοιμασίας. Ο αγώνας κυλούσε χωρίς φάσεις, ώσπου στο 79’ ο Τζέντεκ έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καπίνο. Η πίεση του Ολυμπιακού για το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση, αποδείχθηκε άκαρπη και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από τα πλει-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.