Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα κιτρινόμαυρα ο Πατίτο

Στα κιτρινόμαυρα ο Πατίτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2016 00:34
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Πατρίσιο Ροντρίγκες. Ο «Πατίτο» υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών και στις πρώτες του δηλώσεις, εμφανίστηκε έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρόκληση.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Πατρίσιο Ροντρίγκες στην ΑΕΚ. Ο Αργεντινός πλάγιος μεσοεπιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με την «Ένωση».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο «Πατίτο» δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει στην Ευρώπη σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, ενώ έθεσε ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια μεγάλη ομάδα. Για εμένα είναι πολύ σημαντική πρόκληση στην καριέρα μου. Ο πρώτος στόχος δεν είναι άλλος από το να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Είναι ο πιο κοντινός στόχος. Και μετά να παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Στον κόσμο της ΑΕΚ ένα πράγμα έχω να υποσχεθώ. Ότι θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο, να τους ευχαριστήσω με την απόδοσή μου και κυρίως να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό που θέλω είναι όλοι να είμαστε στο τέλος ευχαριστημένοι και χαρούμενοι. Αυτό μετράει!».

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αργεντινό πλάγιο μεσοεπιθετικό Πάτο Ροντρίγκες, o οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

O Πατρίσιο Χουλιάν Ροντρίγκες (πιο γνωστός ως Πάτο ή Πατίτο Ροντρίγκες) γεννήθηκε στην πόλη Κίλμες της Αργεντινής στις 4 Μαϊου 1990 και από την παιδική του ηλικία εντάχθηκε στην Ιντεπεντιέντε, με την οποία έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο το 2008 και πέτυχε συνολικά 10 γκολ σε 114 επίσημα ματς. Κορυφαία στιγμή του σε αυτήν ήταν η κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα 2010.

Το 2012 μεταγράφηκε στη βραζιλιάνικη Σάντος, με την οποία κατέκτησε την ίδια χρονιά το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (το Σούπερ Καπ της Νότιας Αμερικής) στο πλευρό του Νεϊμάρ. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Εστουντιάντες της Αργεντινής το 2013-14, ενώ το 2015 αγωνίστηκε στον σύλλογο Ζοχόρ της Μαλαισίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.